Friday, April 2, 2021
НачалоИзбраниМария Силвестър, д-р Венета Павлова и Атанас Лазаров: “Успяхме и усмихнахме...

Мария Силвестър, д-р Венета Павлова и Атанас Лазаров: “Успяхме и усмихнахме толкова много деца от Африка”

В мисията "Подари усмивка на децата от Занзибар", нашата награда бяха големите усмивки на децата и четящото се в очите им щастие!

В мисията “Подари усмивка на децата от Африка, Занзибар”, нашата награда бяха големите усмивки на децата и четящото се в очите им щастие!

Два месеца подготовка, два месеца усилени преговори и уговорки.  Заминаването ни до Африка, Занзибар, искахме да бъде по-различно и запомнящо се от всички останали. Искахме да дарим усмивка на най-малките, най-сладките деца, деца израснали без родителска грижа и подкрепа. 

Първият който подкрепи мисията “подари усмивка на децата от Занзибар”, бе г-н Георги Пасев, един от собствениците на лидерите в туристическия бранш Абакс и Екватор. Огромните кашони и обеми, над 50 на брой не се оказаха пречка, за да ги “телепортираме” от България в Африка.
Мисията ни не беше лека, но изпипахме всеки един детайл и всяка една малка подробност.
И не съжаляваме!

Африка
Атанас Лазаров в самолета преди излитането към Африка

Мощна подкрепа ни оказаха българския производител на натурален чай “Ботаникъл”. Ботаникъл е една от водещите компании в България за преработка на сушени билки и плодове и производство на чай, семейна фирма с повече от 25-годишна история. Лично на г- н Христо Байков ни подкрепи за всички консултации и идеи.
Посетихме и се докоснахме до над 350 малчугани от сиропиталището “Bububu” в Занзибар, сподели в своя Instagram профил популярния експерт комуникации Наско Лазаров от Занзибар.
“Раздадохме много подаръци – над 500 четки и пасти подсигурени от “Елгидиум”, образователни игри и табла за орална хигиена, но най-важното бе, че Ева и Оги Павлови им дадоха знания – научиха ги как да мият своите зъби, какво трябва да спазват, за да бъде усмивката им здрава и щастлива.”, каза за “Топ Нюз” д-р Венета Павлова, виновник за кампанията в Африка.

Африка
“Подари усмивка”

Заедно с невероятните Мария Силвестър и Наско Лазаров дарихме палети от здравословен чай от Botanical tea, оризов чипс Rice up, дрехи от Pause и Flair, а заедно с това и огромна морална подкрепа.

Африка, Занзибар. Нашата награда бяха големите усмивки на децата и четящото се в очите им щастие!
Африка, Занзибар. Нашата награда бяха големите усмивки на децата и четящото се в очите им щастие!

Благодарим от сърце на туристическия ни гид от лидера Екватор Илия Христов, Галя Георгиева, мистър Мото Мабанга  – хотел Верде Занзибар –  клуб за членове. Огромни благодарности и за г-н Георги Пасев, собственик на  туристическия оператор Абакс, на Деница Хубенова и Илко Петков – ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ОСНОВАТЕЛ НА „БОТАНИКЪЛ ЕУ“ ЕООД
“Докосвайки се до децата на Африка, Занзибар (израснали без родителски грижи) и до майка Сузана, ръководител на сиропиталището “Вububu”, ние си тръгнахме по-добри, щастливи и удовлетворени, защото вече имаме нови приятели, които от тук нататък могат да  разчитат на нас.

Сигурни сме, че това е първата крачка в тази значима мисия да даряваме усмивки.” допълни пред медиите още  д-р Венета Павлова, двигател на кампанията.

“Сърцето ми се стопи, когато вчера получих съобщение от възпитателката на сиропиталището, която искрено благодари за отделеното време и сподели огромната радост на малчуганите от дарените усмивки и подаръци. Българският натурален чай Botanicus tea и здравословния оризов чипс Rice up ще бъдат децата за закуска на децата в “Bububu.”
Pause и Flair дариха летни тениски и шапки за най-малките.
Всичко това ме прави значим и удовлетворен от извършеното благородно дело. Искахме, взимайки с нас енергията и позитивната философия на Африка, да дадем и ние частица от нас. Искахме да дарим и колкото се може повече усмивки! Повече радост, повече грейнали детски лица.“, развълнуван сподели емоцията си организаторът Атанас Лазаров пред екипа на “Топ Нюз”.

Атанас Лазаров, Африка,
Атанас Лазаров

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ