4.4 C
Sofia
7:27 | 09 December 2022
НачалоЛюбопитноХороскопиВодолей: Днес късметът е на ваша страна. Хороскоп за 12.04.2022г.

Водолей: Днес късметът е на ваша страна. Хороскоп за 12.04.2022г.

Овен –Краткосрочни проблеми или недоразумения в споразуменията ще бележат първата част на деня. Опитайте се да бъдете ясни и кратки, когато става въпрос за разговор с (бизнес) партньори. Малко вероятно е основните ви желания да бъдат изпълнени.

Телец – Въпроси, съмнения или грешки от предишния период може да са на дневен ред днес, което дори може да ви причини краткосрочно объркване и несигурност. Вашият партньор може да поиска да говори с вас за ситуации, които го притесняват във вашата връзка.

Близнаци – През сутрешните часове вероятно ще бъдете “разпънати” на няколко страни, докато концентрацията ви ще бъде много слаба. Има възможност за грешки, особено при споразумения или документи. Емоционалният партньор е малко по-оттеглен, затворен в мислите си и ще ви е трудно да общувате правилно с него.

Рак –Емоционалният фон е нестабилен, можете да бъдете капризни и раздразнителни.  Не бива да се оставяте на моментните си желания, трябва правилно да подредите приоритетите и да се съсредоточите върху основното. Важно е обаче да не губите връзка с реалността.

Лъв –Опитвате се да наложите волята си на другите, но е трудно да организирате околните по начина, по който искате. Ако е възможно, опитайте се да намалите нервността. Искате да коригирате някои проблеми в отношенията си с партньора или членовете на семейството си.

Дева –Луната ви носи нуждата да се откроите, да излезете на преден план. Въпреки това ще бъде малко по-трудно да се постигне задоволителна комуникация и споразумения с (бизнес) партньори. Останалата част от деня е подходяща за емоционални контакти.

Везни – Може би не е подходящият момент за вземане на важни решения. Дайте си достатъчно време да обмислите своите ходове. Ако е възможно, оставете решението за друг ден. Малко флирт и ще ви се повдигне духа.  

Скорпион –Възможно е да има ситуации, които не сте очаквали. Краткотрайните промени в настроението са особено актуални сутринта. Натоварени сте с някои искания от другите, които смятате за прекомерни.

Стрелец –По-статични сте от обикновено, не сте в особено настроение за работа, така че е възможно – особено сутрин – да пропуснете някои неща или да сбъркате. За вас е по-добре да прекарате деня в контакт с приятели, отколкото с емоционален партньор.

Козирог –Денят може да ви донесе безпокойство, нервност, изкушение. Особено свободните представители на знака ще бъдете привлечени от всичко, което е скрито, забранено, тайно, неуловимо. Някои ще предпочетат да се изолират.  

Водолей – Като цяло в този ден късметът е във вашите ръце и е много важно да го използвате, преди да отлети. Самоувереността ви ще помогне да преодолеете всякакви трудности. Ако сте планирали нещо от дълго време или замисляте идея, трябва да вземете решение за първата стъпка.  

Риби – Ще усетите приливът на нова, положителна енергия и ще имате достатъчно способност да се движите в правилната посока. Време е да предприемете действия и да продължите към това, което искате.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ