17.3 C
Sofia
5:58 | 04 July 2022
НачалоЛюбопитноХАЙЛАЙФУил Смит се извини на Крис Рок за шамара получен от него...

Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара получен от него на сцената на наградите “Оскар” (ВИДЕО)

"Когато се шегуват с мен, това е част от работата ми, но шегата със здравословното състояние на Джейда (жена му) ми дойде в повече.

Американският актьор Уил Смит се извини на водещия на церемонията за раздаване на филмовите награди “Оскар” Крис Рок, на когото удари шамар на сцената. Смит определи поведението си като “недопустимо и непростимо”, извини се също така на Киноакадемията на САЩ и зрителите, съобщиха осведомителните агенции.

На 94-ата церемония за раздаване на престижните филмови награди Смит удари шамар по лицето на водещия – Крис Рок, след като той се пошегува със съпругата му – Джейда Пинкет Смит, която страда от алопеция, загуба на коса.

“Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително”, написа Смит в Инстаграм и допълни, че поведението му миналата нощ е било недопустимо.

“Когато се шегуват с мен, това е част от работата ми, но шегата със здравословното състояние на Джейда ми дойде в повече, не можех да го понеса и реагирах емоционално”, каза той и обръщайки се към колегата си, когото удари, заяви, че иска публично да му се извини. “В света на доброто и любовта няма място за насилие”, обобщи той.

Вчера Киноакадемията осъди поведението на Смит и заяви, че обмисля какви действия да предприеме.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ