16.5 C
Sofia
8:58 | 29 May 2022
НачалоЛюбопитноДневен хороскопРиби потърсете стар приятел, раци не обещавайте безотговорно. Дневен хороскоп.

Риби потърсете стар приятел, раци не обещавайте безотговорно. Дневен хороскоп.

Стрелци ако се наложи заемете лидерска позиция.

Овен

Прегледайте още веднъж проектите или задачите си, които към момента са в „мъртва точка“. Много е вероятно да установите, че причините, които са спирали развитието им вече не са актуални и бихте могли да ги довършите. Заемете се незабавно.

Телец

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви улесни при дефиниране на текущите ви цели и дългосрочни стратегии. Ще получите информация, чрез която да „просветлите“ неясните моменти и да уточните ресурсите си.

Близнаци

Новите запознанства ще са интригуващи, но е рано да се сближавате и да търсите партньорство. Ограничете действията си предимно към изясняване надеждността и квалификацията на хората, с които възнамерявате да споделите бизнеса си.

Рак

Не споделяйте намеренията си и не давайте обещания, за които имате и минимални съмнения, че може да не изпълните. Най-вероятно поради непредвидени обстоятелства наистина няма да ги спазите и проблемът е не, че ще ви потърсят отговорност, а че ще се чувствате виновни.

Лъв

Съществуват предпоставки за промени в колектива, в който работите, които може да ви сварят неподготвени. Опитайте се да овладеете емоциите и да не отстоявате чужди интереси, ако не разполагате с достатъчно убедителни аргументи.

Дева

Ако не постигате желаните резултати, прилагайки обичайните методи на работа, то експериментирайте с нещо ново. И при експеримента може да не получите очаквания ефект, но пък ще сте натрупали опит.

Везни

Правилният начин за да постигнете целите си е с преговори, а не с ултиматуми. Придържайте се към логиката на събитията и разчитайте на колективните усилия. Опитате ли се да „дърпате чергата към себе си“ ще се лишите от подкрепата, на която разчитате.

Скорпион

Непрекъснато ще получавате неточна и противоречива информация, която малко или много ще затруднява изпълнението на преките ви задължения. В случай, че сте насрочили важни срещи, организирайте придвижването си така, че да не закъснявате по каквито и да било причини, а още по-малко заради трафика.

Стрелец

Хората от обичайното ви обкръжение може да действат твърде хаотично и без никаква съгласуваност в действията си. Преценете обстановката и, ако се налага, поемете лидерски функции, като основната цел ще е да довършите започнатото.

Козирог

Ще се наложи да преразгледате условията по съществуващите договори или да промените някои уговорки. Постарайте се да го направите в писмен вид, като опишете подробно причините за действията си.

Водолей

След участие в професионална дискусия ще установите, че част от започнатите проекти не оправдават усилията или очакванията ви. Помислете как и дали е възможно да ги прекратите, но не бързайте с окончателното си решение. Може да става дума само за дребни грешки, подлежащи на корекция.

Риби

Необходимостта да довършите бързо дейност, на която по някакви причини са съкратени сроковете, ще ви подскаже, че е добре да потърсите помощ от стар приятел. След като заедно преодолеете проблема, ще си дадете сметка колко е продуктивно и жизнеспособно сътрудничеството ви и ще се почувствате много по-сигурни в себе си.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ