16.5 C
Sofia
9:21 | 29 May 2022
НачалоЛюбопитноХАЙЛАЙФНе пропускайте пленяващия конкурс за красота и талант “Мис и Мистър Свети...

Не пропускайте пленяващия конкурс за красота и талант “Мис и Мистър Свети Валентин” 2022 г. днес в бар “Masaro”

Състезанието по красота ще премине в три кръга - бански облекла, официални тоалети и специален кръг, в които участниците ще демонстрират своите таланти.

Мероприятието ще се проведе днес (14 февруари) в бар ” Masaro” от 20:00 ч. Вход свободен. Събитието ще премине със спазване на всички противоепидемични мерки!

Модният пърформанс “Български топ лица на Варна” присъства в културния и нощен живот на града вече 25 години. Платформата на конкурса е заинтригуваща, екстравагантна и различна от типичните конкурси за красота.

Състезанието по красота ще премине в три кръга – бански облекла, официални тоалети и специален кръг, в които участниците ще демонстрират своите таланти.

Водещ на конкурса ще бъде фронтмена на агенцията Димитър Увалиев, а за председател на журито е поканен носителя на приза “PR на годината” от “Междонародните награди за мода стил и бизнес” – Десо Димитров, негови помощници в журито ще са ценители на красотата и спонсори на събитието – “МАРЦИАНА” , “SHIHO”, “Аптеки К-КРЕС”, “ОМЕГА транс”, “Братя готвачи”, “КАКТУС аптеки”, “ПОЗВЪНЕТЕ” и още много други.

В журито ще се присъедини и нашия главен редактор Румен Широков, собственик на ТОП НЮЗ и КЛИМА СЕНС.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ