16.5 C
Sofia
8:13 | 29 May 2022
НачалоЛюбопитноМистериозен камък падна от небето върху къща (ВИДЕО)

Мистериозен камък падна от небето върху къща (ВИДЕО)

Близо 50-килограмов камък падна от небето върху къща в Румъния.

Близо 50-килограмов камък падна от небето върху къща в окръг Хунедоара, Западна Румъния, и нанесе сериозни щети. При инцидента, станал вчера, за щастие няма пострадали, но покривът и една от детските стаи в къщата са понесли сериозни щети.

За късмет майката и двете деца не са се намирали на етажа в момента на падането на мистериозното парче.

„Оттук рикошира в паркета, после в стената и падна на бюрото. Това е стаята на момичето, каза майката Елена Тодоруц в репортаж на местни медии, на който се виждат пробитият покрив и щетите в къщата.

Подобен камък бил намерен и в двора на друг човек в същото населено място. Собственикът Георге Ръшница каза, че е позвънил на полицията, която е пристигнала на място заедно с пожарникари. Говорителката на Окръжния инспекторат на полицията в Хунедоара Карла Стружан разбули днес мистерията, съобщава Диджи 24.

След извършените разследвания е установено, че двете тела, паднали върху тези сгради, са парчета сгурия от детонация, извършена на около един километър от въпросните сгради в периметъра на бившия металургичен комбинат.

По случая е образувано наказателно дело за непредумишлено унищожаване, каза говорителката и допълни, че разследването на инцидента продължава.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ