15.9 C
Sofia
16:11 | 18 May 2022
НачалоЛюбопитноКои са трите зодии, които карат мъжете да полудеят

Кои са трите зодии, които карат мъжете да полудеят

Често нашите въображаеми недостатъци в очите на противоположния пол се оказват омагьосващи добродетели.

Често нашите въображаеми недостатъци в очите на противоположния пол се оказват омагьосващи добродетели. Срамуваш ли се от прекалено заоблените си форми? Може би мъжете тайно „облизват устните си“, когато видят такава вълнуваща фигура. Срамуваш ли се от бръчките в ъглите на очите си? Междувременно господата са готови да продадат душите си само за вашата усмивка.

Освен това всяко несъвършенство има свой специален чар. Представителите на някои знаци на Зодиака например са твърде притеснени поради присъщата им прекомерна независимост, ексцентричен характер или кротост. Астролозите със сигурност приписват знак минус на тези качества. Но дали е така? Вижте дамите от кои зодии подлудяват мъжете и трудно може да им се устои.

3 място – Везни

Една жена Везни е в състояние да замени цял харем за най-взискателния султан. Като джин от бутилка, виртуозна красавица ще се появява всеки път пред любимия си в нов образ. Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и способна да опитоми всеки, остроумен събеседник, внимателен слушател. Жената Везни може да поддържа всеки разговор ден и нощ. Лекотата, с която тя върви през живота, постоянният оптимизъм и лесният нрав правят Везните любимци на всички.

Те лесно се сприятеляват и винаги са готови да направят комплимент, да се обадят по телефона или да надраскат очарователна бележка. Дамите, родени под този знак, се отличават с красота, както физическа, така и духовна.

Вроденият такт и любовта към всичко красиво е тяхната визитна картичка. Разбира се, те предпочитат да видят съответните мъже наблизо. Везните обаче са доста самокритични към себе си – образът им трябва да отговаря на високи стандарти и безмилостно се коригира, ако е необходимо.

Всички Везни са изключително женствени, което не може да не подлуди мъжете. Макар понякога това да им играе и лоша шега. Попадайки в трудна ситуация, те често стават напълно безпомощни и следователно често пасивно наблюдават ситуацията, чакайки помощ отвън. Определен плюс е, че жените Везни винаги са сред най-добрите любовници, все пак знакът им се управлява от самата Венера.

2 място – Водолей

Жената Водолей не иска да бъде обект на желание, по-скоро мечтае да се превърне в най-красивото произведение на изкуството за даден мъж. Тя е леко бавна във всичко, включително и във връзките. Планирате ли първа среща с дама от този знак? Излишно е да очаквате да завърши в леглото. Очакването обаче е толкова примамливо, особено ако наградата вдъхва чувственост.

Водолеите имат силен интелект, живеят основно с ума и в идеалния случай изпълняват всяка възложена задача. Те се стремят да достигнат най-високите върхове в кариерата си. Задоволените амбиции са много важни за тях. Страдайки от неуспехи, Водолеите не губят дух, защото се учат от грешките.

Не е изключено да видите дамите от тази зодия в чисто мъжки професии като строител или автомонтьор. Но по-често съдбата ги глези. Водолеите са рекордьори по заемане на високи позиции, а жените начело са толкова секси. В същото време те смятат за луди хора, които са водени единствено от желанието за повече пари.

Приятелите са най-доброто вдъхновение за Водолеите. Те са непринудени, чувстват се уверени в обществото и обичат партита. Отличителна черта е честността и откритостта. Те абсолютно не умеят да лъжат, очаквайки същото поведение от околните. Ако момичето Водолей се е влюбило, тя е готова да отвори широко душата си пред избрания.

Като истински хуманисти, Водолеите често участват в битки за световна справедливост. Те са много чувствителни към страданията на другите, но не са склонни да искат нещо в замяна. Основният очарователен недостатък на Водолея е упоритостта им във всичко. Ако тези дами вече вярват в нещо, разубеждаването им е изключително трудна задача. Независимо от аргументите и фактите.

Първо място – Дева

Жените Дева страдат от прекомерен самоконтрол, докато се отнасят към другите доста демократично. Те са също толкова емоционални, колкото и другите представители под влиянието на Венера, но добре управляват чувствата си. Вътрешните им стремежи остават загадка със седем печата за външни хора. За тях е характерно да бъдат сдържани и да се държат сериозно, с достойнство.

Девите искрено вярват в силата на самоусъвършенстването и са много податливи на влиянието на критичните преценки на другите хора. Въпреки че чаровниците имат добре развита интуиция, те предпочитат да се доверят на интелекта. Животът им се основава на три стълба: изкуство, музика и литература.

Дамите Дева са убедени, че са в състояние да се справят с всяко препятствие. Хубавите жени се вкопчват в проблема като булдог за кокал и се справят с него. Енергията им лесно би стигнала за десет жени. Поемайки всякакъв бизнес, те са сигурни, че никой не може да се справи с него по начина, по който го правят. На Девите обаче може да се има доверие, те са отлични анализатори и обичат да изчисляват всичко, включително отношенията.

Девите се отличават с доброта, търпение и щедрост. Те са отлични съпруги, майки и домакини. Тези дами са много спретнати, обичат малките партита и поддържат красотата си до дълбока старост. Те са пресметливи, но губят логика и бдителност, когато става въпрос за любимите им мъже. Девите стъпват по пътя на любовта, сякаш са на неизследвана територия – винаги са готови първо да учат, а чак след това да се развиват и усъвършенстват.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ