10.3 C
Sofia
10:50 | 16 May 2024
НачалоЛюбопитноХороскопиСедмичен хороскоп за 26 април – 2 май

Седмичен хороскоп за 26 април – 2 май

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Чудеса и повратности на съдбата ни очакват тази седмица

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Чудеса и повратности на съдбата ни очакват тази седмица

Овен
Ще започнете тази седмица изпълнени с ентусиазъм. Ще сте много активни и ще изпитвате потребност да вложите енергията си в нещо – в труд, в спорт или в преследването на някаква лична цел, бездействието няма да ви се отразява добре, разбира се доколкото го позволява извънредната ситуация.

Ще свършите наистина добра работа, ако успеете да се концентрирате върху конкретни цели и задачи и не се разпилявате по много посоки. Довършвайте започнатото и не отлагайте изпълнението на текущите дела за друг ден – сега е моментът да се заемете с тях, вместо да се впускате в нещо ново, дори и да ви се струва безкрайно интересно.

През следващите дни не изпускайте питомното, за да гоните дивото, защото накрая може да останете без нищо. Колкото и да е голям ентусиазмът ви, не е изключено нещо отвън да го секне – възможно е нещата да не се получават толкова бързо или както ви се иска. В тези случаи е вероятно да се ядосате или да се обезкуражите.

Опитайте да не си го изкарвате на околните и да не се поддавате на черни мисли – сигурно животът иска да ви даде урок, тъй като сте твърде напористи, а може би още да не е дошъл подходящият момент. Бъдете по-търпеливи и оставете нещата такива каквито са.

Телец
Съвсем в реда на нещата ще е, ако през тази седмица се вглъбите в себе си или по-често се отдавате на размишления. Дори на най-социално настроените сред вас може да ви липсва особено желание за разговори и да си стоите повече у дома.

Не се чудете – положението е временно, а и благодарение на това ще имате възможност да се насладите на собствената си компания и да си изясните някои неща, на които досега не сте обръщали внимание. Възможно е през следващите дни да получите някаква информация, която да ви смути или обърка.

Макар че вие сте от хората, които обичате всичко да е точно и ясно, сега ще трябва да се примирите с неяснотите и да изчакате докато нещата си дойдат по местата. В случай че учите нещо или сте подели инициатива да започнете някакво обучение, не е изключено през следващите дни някои неща да се объркат и ситуацията да излезе от контрол. Почивните дни са много подходящи да се поглезите с храна за тялото или за душата.

Близнаци
През тази седмица събитията ще ви накарат да насочите вниманието си към въпроси, на които не сте обръщали внимание, по някаква причина са останали неизяснени или просто не сте подозирали за съществуването им. Може би ще излязат на повърхността чувства, които сте потискали, или ще се изправите отново срещу някой „демон от миналото“.

Информацията, която ще достига до вас, ще е важна и ще ви даде ценни насоки за това какво би могло да занимава ума ви през идващите седмици. Ако през следващите дни в живота ви се появи човек от миналото или имате усещането, че за кой ли път се оказвате изправени пред едно и също предизвикателство, не се гневете на съдбата или на хората около себе си – това вероятно е знак, на който трябва да обърнете внимание: че нещо не сте догледали, не сте довършили или не сте научили.

Най-добре би било да приемете случващото се и да се доверите на съдбата – щом преминавате през подобни изживявания, значи в това има някакъв смисъл. Тези от вас, които сте подхранвали илюзии за определен човек или за някоя ситуация, сега може да стигнете до интересни разкрития, които напълно да преобърнат гледната ви точка.

Рак
Тази седмица ще трябва да прецените кое е най-важното за вас за момента и именно в него да инвестирате силите, времето и парите си. В случай че в службата не ви ценят, няма никакъв смисъл да продължавате да правите опити да се доказвате пред шефа си, а от това да страдат здравето ви и близките ви хора.

Не е казано, че трябва да си търсите друга работа точно сега, а просто да осъзнаете, че вината не е във вас. Ако обаче по цял ден стоите със скръстени ръце, тогава няма какво да се сърдите на шефа си, че не ви повишава и не ви дава достатъчно пари – признайте пред себе си, че не полагате достатъчно старания.

Усещането за несправедливост и дисбаланс, което ще изпитвате през следващите дни, както и евентуален конфликт на тема пари ще бъдат знак, че или давате повече отколкото е нужно, или не се раздавате достатъчно – в работата, в приятелствата или в семейството. Що се отнася до личния ви живот, периодът е благоприятен, но не е изключено да направите някои разкрития за приятел/приятелка или да промените отношението си към него/нея.

Лъв
През тази седмица е възможно да изпитате усещане за застой, що се отнася до служебните ви дела и най-вече до реализирането на професионалните ви амбиции. Тези от вас, които не сте доволни от работата си или от позицията, която заемате, вероятно ще усетите влиянието най-силно – в тези случаи въпросът „А сега накъде?“ ще ви занимава особено натрапчиво.

Даже и да сте доволни обаче, пак може да се изправите пред непредвидени пречки. Най-лошото, което можете да направите, е да прибързате в действията си. Бъдете последователни и не се отказвайте да преследвате целите си, но недейте да сте прекалено напористи, защото ще сбъркате. Някои от вас може да се чувствате доста обезкуражени от това, че желанията ви не се осъществяват.

Вместо да се борите със съдбата и да страдате, по-добре се отпуснете и не се напрягайте прекомерно. Използвайте времето, за да поразсъждавате и да решите дали това, което искате, наистина е най-доброто за вас. Седмицата е чудесна за прекарване на повече време вкъщи с близките хора.

Дева
Сега е времето да си дадете глътка въздух и да си презаредите батериите. Вие сами избирате как да го направите – като си стоите по-дълго вкъщи или като се отдавате на хоби. Да продължавате да живеете на бързи обороти и да поемате все повече отговорности би било истинско издевателство над вас самите – ще се преуморите, ще се натоварите психически: не допускайте да стигнете дотам.

Трябва да обърнете по-голямо внимание на личния си живот, на най-близките си хора, а и на самите себе си. Помислете за какво не сте имали време до момента, какво винаги сте искали да свършите у дома – и го направете сега.

Най-добре ще е да преодолеете желанието си да планирате всичко до най-малката подробност – дори да се случи нещо неочаквано, трябва да го приемете спокойно: така проблемът ще се разреши по-лесно, а и нищо чудно да се озовете точно там, където искате да стигнете.

Везни
Ако сте от онези представители на знака, които през изминалите седмици преминахте през динамичен период, сега е време да се успокоите и да позволите на събитията да ви отведат там, където трябваше да стигнете сами. Някои от вас ще сте толкова въодушевени от промените, че ще проявите готовността си да реформирате почти всичко.

Не летете прекалено нависоко, не изисквайте всичко да се реши на мига и обръщайте по-голямо внимание на подробностите, особено ако става дума за пари. Казано накратко, сега преценявайте внимателно всички детайли, за да може впоследствие да се чувствате по-уверени и да сте по-подготвени.

Каквито и планове да правите, през следващите дни вероятно често ще мислите за пари, ще правите някакво преразпределение и ще уреждате въпроси, които в миналото са оставали извън обсега на вниманието ви – дните от сряда до петък са особено подходящи да го направите, защото ще сте концентрирани и ще мислите практично.

Скорпион
През тази седмица акцентът ще бъде поставен върху взаимоотношенията ви – и личните, и деловите. Ще имате усещането, че събитията не зависят от вас, а по-скоро от партньора/партньорката ви или от други хора, с които поддържате тесни връзки. Може да научите нещо, което да ви накара да видите човека до себе си в друга светлина; или да чуете неща, които до този момент не са ви били известни.

Макар да смятате, че нищо не зависи от вас, не пренебрегвайте получената информация, защото ще може да се окаже важна за развитието на връзката ви. Възможно е изведнъж да се объркат отношения, в които всичко е изглеждало нормално; или обратното – ако е имало някакво объркване, сега изведнъж нещата да започнат да се изясняват.

Каквото и да се случва обаче, не е препоръчително точно сега да си правите категорични изводи или да реагирате крайно. Наблюдавайте, анализирайте и преосмисляйте, но не правете нищо прибързано, тъй като ситуацията тепърва ще търпи развитие.

Стрелец
Ще започнете тази седмица, изпълнени с ентусиазъм – ще имате много енергия и ще искате да я оползотворите. За да се случи това обаче, ще е потребно да се съсредоточавате върху важните неща и да не се разпилявате. Ако се опитвате да огреете на няколко места едновременно или се нагърбите с прекалено много ангажименти, или ще се претоварите, или ще пропуснете нещо важно.

Най-добрата тактика е да изберете една-две задачи, но да ги свършите качествено. Не се ядосвайте, ако сте се ентусиазирали от нещо, а срещнете спънки – има шанс да осъществите замисленото, но просто всичко ще се случва по-бавно. Чудесно е, че имате идеи, но точно сега ще трябва да обърнете по-голямо внимание на текущите задачи и на детайлите, а не да се впускате безразсъдно в неизвестното.

Ако през изминалите дни и седмици не сте догледали нещо в работата или сте се надценили, сега ще трябва да се върнете назад, да видите какви са щетите и, ако е възможно, да направите корекции. В понеделник бъдете по-внимателни при общуването с околните – в желанието да става на вашето може да не видите нещо важно, да засегнете друг човек или да влезете в напълно безсмислен спор.

Козирог
През тази седмица няма да е удачно да започвате нещо ново, но пък периодът е чудесен да се освободите от старото. Може да се заемете с тази задача още в понеделник – почистете дома си, изхвърлете ненужното, внесете ред в работното си пространство. Каквото и да не сте успели да подредите и да довършите, сега ще е моментът да го сторите.

Водени от този импулс, някои от вас може да пожелаете да останете по-дълго време вкъщи за сметка на срещите и социалните ангажименти. Най-динамичните дни от седмицата за вас ще са сряда и четвъртък – ще се организирате добре, ще отметнете доста задачи, дори такива, които сте поизоставили.

Ако обаче сте сред най-амбициозните представители на знака или сте се нагърбили с много ангажименти, бъдете внимателни – точно сега пресилването и бързата работа няма да ви донесат нищо добро. Предпазливостта е качество, което повечето от вас притежавате – в този момент ще е добре да го проявите и да не допускате хора и обстоятелства да ви притискат за каквото и да било.

Водолей
Основната препоръка към вас през тази седмица е да мислите малко по-практично и да не летите в облаците. Каквито и планове да имате, няма да успеете да ги реализирате, ако не си направите правилна преценка с какви ресурси разполагате – в това число пари, личностни качества, контакти и други.

Периодът е чудесен да изхвърлите ненужни вещи и да си освободите пространство – към средата на седмицата някои от вас може да усетите внезапно желание да го сторите. Що се отнася до работата, едва ли точно сега ще бъдете във вихъра си – напротив, някои от вас може просто да не изпитвате особено силно желание да се трудите или дори да си вземете отпуск. Ако имате нужда от почивка, осигурете си я – и без това не е моментът да се напрягате прекомерно.

Силните дни за вас през тази седмица ще са петъкът, съботата и неделята – ще търсите начин да разнообразите всекидневието си, а ако творите нещо, ще ви осеняват добри идеи. Отношенията с родители и роднини ще са хармонични и може да получите подкрепа от тях.

Риби
Възможно е през първите дни на тази седмица да изпитвате известен дискомфорт заради възникналите разногласия с колеги и висшестоящи или поради проблеми на работното ви място. Някои от вас ще бъдете доста по-войнствено настроени, отколкото сте обикновено – и ще ви е трудно да запазвате самообладание.

Независимо дали го изразявате или не го показвате, ще се дразните и няма да ви се иска да се примирите с нечие поведение. Едва ли причина за това ще са новопоявили се проблеми – те са едни и същи и вие добре ги познавате. Може би ще се почувствате по-добре, ако вместо да водите излишни битки, насочите енергията си в нещо, което е важно за вас и има някакъв смисъл – в личен проект, в творческо, дори и в спортно занимание.

Ако учите нещо, сега, а и през следващите седмици положете усилия и довършете започнатото. Изобщо, през тази седмица не предприемайте нови инициативи – дайте си по-дълга почивка, намерете време и за размисъл, и за спокойни занимания. Прекарвайте по-дълго със семейството си – те имат нужда от вашата компания, както и вие от тяхната.

 

Вижте цялата ни категория   ПОЛЕЗНО – ТУК

ЛЮБОПИТНО – ТУК

- Advertisement -
ИЗТОЧНИКedna.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ