4.4 C
Sofia
8:36 | 09 December 2022
НачалоРегионални новиниВарнаКонцертът на талантите - "Гласовете Ви чувам"

Концертът на талантите – “Гласовете Ви чувам”

Заповядайте на 19 април от 17:00ч. на традиционният концерт в Дом на културата на слепите - "Гласовете Ви чувам ".

Заповядайте на 19 април от 17:00ч. на традиционният концерт в Дом на културата на слепите – “Гласовете Ви чувам”. 

     
      Пред изкуството всички са равни!

Поредният завладяващ концерт Гласовете Ви чувам, в които по традиция участват таланти сред хората с уникални потребности. Те ще докажат максимата, че пред изкуството всички са равни!


Представлението ще се състои на 19 април, вторник, в 17.00 часа в Домът на културата на слепите във Варна.


Основни организатори на пролетния сценичен евент ще са председателят на  фондация Съпричастие (бел.авт. за хора с трайно увредено зрение) Слави Аврамов, неговият творчески тим и екипът на модна-шоу агенция Идея Прима. Модератор и водещ на събитието ще е уважаемият Димитър Увалиев, чийто глас отново ще е в хармония с емоционалния заряд на спектакъла. 

Сред официалните гости на пърформънса ще личат имената на знакови лица от община Варна и политическия елит на Морската ни столица, както и доста известни имена от варненския бизнес.

На сцената на Дома на културата на слепите отново се канят да изпъкнат арт изпълнителите от Съпричастие: оркестър Спектър и вокалните дамски и мъжки формации Светлина и Мечта, фолклорният оркестър Спектър, както и танцовите състави на Съюза на глухите и Ръка за ръка.


Допълнителна доза позитивизъм ще получим от популярният победител във формата България търси талант – Пацо-М.С.Flame, който и без инвалидна количка доказва, че гравитацията на човешкия дух няма граници.

В концертния формат Гласовете Ви чувам ще се радваме и на харизматичната малка певица Ана-Симона и моделите на Идея Прима.


За финал ще се насладим на една от новите песни емблеми на концерта, песента, изпълнена от солистката от Съпричастие-Елена Николаева, чийто рефрен със сигурност ще запеят всички присъстващи в залата.

Минути преди финала и преди вечерта да се превъплъти в своята по-умерена част, всички отново ще се сетят за лайт-мотива на този концерт, чийто автор е Слави Аврамов, шеф на Съпричастие-Варна: “Пред изкуството всички са равни”

За поредна година основен медиен партньор на събитието е “Топ Нюз”


Снимки: Геновева и Георги Зашеви.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ