20.5 C
Sofia
5:25 | 04 July 2022
НачалоЛюбопитноХороскопиХороскоп от 24 до 30 май

Хороскоп от 24 до 30 май

Кои дни са благоприятни и кои дни трябва да внимаваме...

Овен – Трудни сте за другите и за себе си, твърде взискателни, твърде драматични, твърде напрегнати. Искате някаква промяна, но по свой собствен начин, обаче по този начин сега няма да проработи. Някои ситуации работят за вас и със сигурност можете да постигнете много. Въпросът е само доколко ще бъдете доволни от това, защото през този период вашите очаквания са или твърде високи, или нереалистични. Не можете да контролирате или да притискате събитията насила – те вървят по своя път и със свое темпо.

Благоприятни дни – 26, 27, 30

Бъдете внимателни – 28, 29

Телец – Очертава се натоварена седмица за повечето от вас. От време на време ще се дразните от ситуации и хора, с които ежедневно контактувате. Опитайте се да не поемате твърде много отговорности, има вероятност за грешни ходове и пропуски. Въпреки че ще бъдете склонни да правите грешки, тези около вас, които ви подкрепят и обичат – ще се опитват по всякакъв начин да ви напътстват и да ви помагат. С тяхната подкрепа ще преминете към решения и постижения.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 24, 25, 30

Близнаци – Период с повече движение и изразходване на енергия. През тази седмица може да се опитате да правите много неща наведнъж, което само ще създаде объркване, така че не ви се препоръчва да работите по този начин. Да не говорим, че можете да направите грешки. От време на време правите импулсивни разходи. Може да се появят проблеми с алергия. Нуждаете се от повече минерали и витамини – не пропускайте плодове. Можете да намалите нивото на стрес, като бъдете повече сред природата, колкото е възможно по-често.

Благоприятни дни – 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Рак – Първите дни на тази седмица могат да бъдат трудни или всичко ще върви твърде бавно. Марс във вашия знак носи едновременно много енергия, но и много нервност, ако не намерите подходящ начин да изразходвате това напрежение. Някои от вас може да имат проблем с излишната вода в тялото или подуването на корема. Консумирайте по-често чай от магданоз или джинджифил, намалете приема на сол и бихте могли да се обърнете към по-леки храни, базирани на зеленчуци и пресни плодове. Нещо ново предстои тази седмица.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 28, 29

Лъв – Не е най-добрата седмица, когато става въпрос за работа. Това не означава непременно, че ще се случи нещо лошо, просто ще ви отнема твърде много енергия и че няма да сте особено доволни от резултатите. Ще бъдете много ангажирани около всичко, което обичате и около тези, които обичате. Партньорът понякога може да бъде повърхностен, но все пак носи добра енергия и забавление във връзката ви. С мир и търпение всичко ще се оправи, ако възникнат проблеми. Възможни са леки настинки или наранявания.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни – 24, 25, 30

Дева – Тази седмица ви очаква приятно количество задължения, но вие по някакъв начин сте готови за това и ще изпълнявате ежедневните задачи с повече ентусиазъм. Обърнете малко повече внимание на документацията и всичко свързано с документи, тъй като е възможно през следващия период да откриете, че сте пропуснали нещо или сте направили нещо неправилно. Желанието ви за по-здравословна диета тази седмица може да бъде развалено от необходимостта да посегнете на бързото хранене  или мимоходом да хапвате в крачка.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27

Везни – Енергията на работното място е добра, вие се чувствате добре. Имайте коректни отношения с тези, с които работите и си сътрудничите. Не се впускайте в разходи или големи инвестиции. Бъдете внимателни и мъдри. Някои ще имат незначителни проблеми с гърлото, щитовидната жлеза или хормони. Някои ситуации в обкръжението или личните ви проблеми понякога могат да ви докарат вълни от нервност, но е малко вероятно те да развалят отношенията ви сериозно.

Благоприятни дни – 26, 27, 30

Бъдете внимателни – 28, 29

Скорпион – През този период сякаш сте разкъсвани между емоции и между нетърпение и нервност, които са по причина вероятно от партньора ви, но и някои неразрешени ситуации във връзката ви. Не вземате конкретно правилно решение, зад което да стоите. Мислите, че партньорът ви не ви разбира, но това не е вярно – вие не разбирате себе си. Свободните представители на знака все още не са сигурни по кой път да тръгнат. Намерете начин да се освободите от повишения стрес.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 24, 25, 30

Стрелец – Понякога имате мотив за работа, понякога го губите. Изпълнявате работата за миг с лекота, а в следващия момент ви е трудно, сякаш са ви помолили да преместите хълма с голи ръце. Неудовлетворението в личен план се отразява на функционирането ви. Сега очаквате ангажираност, разбиране и любов, а партньорът ви е в съвсем различен филм и не може да ви даде това, от което се нуждаете. Опитайте се да заблудите глада, който ще ви посети, при изблици – млечни продукти, сокове, плодове. Избягвайте сладкиши и всичко, от което ще ви стане тежко на стомаха.

Благоприятни дни – 30

Бъдете внимателни – 26, 27

Козирог – Не се опитвайте да вършите едновременно множество задачи и отговорности, защото има възможност за грешки. Посветете се на една, най-важната. Имате вероятност за стомашни проблеми, така че бъдете внимателни при избора на храни. Марс е във вашия партньорски сектор и може да провокира проблеми. Той носи както нервност, така и усложнения и понякога напрегнати отношения. Но сега сте в чудесна позиция да изгладите всичко без много караница и проблеми. Добрите отношения с партньор в този период изискват много търпение и още повече разбиране.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни –28, 29

Водолей – През седмицата ще сте доста добре ангажирани, когато става въпрос за работа. Няма да ви е трудно, защото сте мотивирани от добрите резултати и имате една идея повече как да вдигнете нивото. Вие излъчвате красива и спокойна енергия. Партньорът ви може да мисли, че сте твърде спокойни и повърхностни в някои ситуации и по някои въпроси, при които според него/нея трябва да сте много по-сериозни. Така че може да се случи, че ще ви опяват доста често. Нищо страшно, но по-малко дразнещо и за двете страни.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете внимателни –24, 25, 30

Риби – Можете да бъдете напрегнати от време на време заради поведението на тези, с които работите и общувате – включете мъдростта и търпението, които наистина имате. Колкото и да смятате, че сте прави за нещо – може би не е най-подходящият момент да се придържате към възгледите си. Понякога е по-добре да си в мир и стабилност, от това „да си прав“. Този период изисква от вас да сте по-разумни, по-мъдри. Избягвайте бързо хранене, но също и малотрайни храни, защото можете да имате храносмилателни проблеми.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29

Бъдете внимателни – 26, 27  

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ