20.5 C
Sofia
5:11 | 04 July 2022
НачалоЛюбопитноДневен хороскопТелец: Отбягвайте конфликти с колеги, дневен хороскоп, вторник, 17 май, 2022г.

Телец: Отбягвайте конфликти с колеги, дневен хороскоп, вторник, 17 май, 2022г.

Овен – Бъдете отворени за нови идеи, които ще ви гарантират по-добри резултати. Срещата с някого изглежда много поучителна и стимулираща. Изглежда сте пренебрегнали нечии чувства. Гласът на съвестта ви напомня да кажете думи на извинение.

Телец – Наближавате крайната си цел. Старайте се да не влизате в конфликти и спорове с колегите си. Бъдете дискретни и упражнете контрол над емоциите си. Не започвайте да компенсирайте липсата на настроение с излишно пазаруване.

Близнаци – Дребните неща няма да развалят настроението ви. Обърнете специално внимание на външния вид, ако искате да направите добро впечатление: днес ще ви посрещат и преценяват по дрехите. Това е особено важно за тези, които отиват на важни срещи.

Рак – Днес емоциите ще са водещи, а не толкова здравият разум. Бъдете внимателни! Това може да ви подтикне към грешни ходове. Използвайте добрите енергии да подобрите отношенията в семейството. Ако сте скарани, сега е време да заровите томахавката и да изпушите лулата на мира.

Лъв – В днешният ден сте склонни да отивате към емоционални крайности. Ще бъдете доста ентусиазирани и готови да се възползвате от добрите възможностите. Готови сте да посрещнете предизвикателствата.

Дева – Понякога нещата са относителни. Избягвайте варианта „всичко или нищо“ и различните предизвикателства, които могат да ви навредят. Забавете забързаното темпо и се отпуснете. Бъдете реалисти в оценяването на възможностите си.

Везни – Обстоятелствата неминуемо се променят, подберете най-добрия момент за действие. Реагирате твърде чувствително на всякакви дреболии, докато партньорът ви гледа на нещата с по-други очи и се стреми да успокои напрежението.

Скорпион – Бъдете много внимателни. Нуждаете се от силни гаранции, че някой ще изпълни своята част от задълженията в деловото сътрудничество. Относно душевното здраве е важно да съумеете да постигнете емоционален баланс.

Стрелец – Денят ще е благоприятен и ползотворен.  Следобеда е по-подходящ както за делови ангажименти, така и за обсъждане на важни въпроси от личен характер. Вашето положително отношение ще ви направи лесни и приятни за общуване.

Козирог – Обърнете внимание на конструктивните идеи. Не се изморявайте ненужно, като се заемате с твърде много задачи, концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща.

Водолей – Вие се стремите да постигнете конкретни резултати, така че вероятно ще се дразните от колебанието или несигурността на другите. Липсва ви емоционална стимулация, затова планирайте среща с човек, който ще ви вдъхне допълнителна енергия и топли чувства.

Риби – Ограничете общуването с много хора днес. Може да станете жертва на енергиен вампир. Това може да бъде и близък човек, който дори не осъзнава какво се случва. Мърморенето и критиките, предизвикването на спорове са идеален начин да ви  „поизточат” малко енергия.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ