4.7 C
Sofia
1:56 | 07 December 2022
НачалоЛюбопитноОт какво трябва да се оттърве жената след 40?

От какво трябва да се оттърве жената след 40?

С напредването на годините ставаме по-умели и опитни. С възрастта придобиваме и самочувствието на домакини. Но има някои неща, на които вероятно не сте обърнали внимание.

С напредването на годините ставаме по-умели и опитни. С възрастта придобиваме и самочувствието на домакини. Но има някои неща, на които вероятно не сте обърнали внимание.

Пожълтели кърпи

Промяната на цвета на кърпите ги кара да изглеждат мръсни. Перете често кърпите, като използвате и други средства за почистване освен праха за пране. А ако кърпите вече са захабени, по-добре е да ги смените с нови.

Неудобни обувки

Независимо колко са красиви и колко отиват на чантата ви, най-важното за обувките е да са удобни. Ако краката ви болят от тях, подарете неудобните обувки или направо ги изхвърлете.

Стари сутиени

Много е важно сутиенът да е удобен и в правилния размер. Отървете се от всичко, което ви стиска, неудобно е или е широко.

Единични чорапи

Чорапите са предназначени да се ползват в чифт, но често единият изчезва безследно. Няма смисъл да пазите другия, освен ако не го използвате за направата на кукла, кукленска рокля или друго, което роди фантазията ви.

Нерамкирани плакати

Колкото и да сте обичали даден плакат, не го лепете директно за стената. Това го правят тийнейджърите. Ако не можете да се откажете от постера на любимата група например, поставете го в рамка. Така ще изглежда стилно.

Стари мобилни телефони

С бързото развитие на технологиите сме натрупали много ненужни устройства. Тези, които вече не работят, върнете в магазина за рециклиране. А ако имате работещ апарат, който не ползвате, добра идея е да го дарите. Разбира се, първо трябва да изтриете данните си от него.

Стари гримове

Не пазете старата козметика. Повечето продукти са със срок на годност половин или една година. Редовно проверявайте и изхвърляйте старите.

Нещата от забравено хоби

Опитали сте се да се научите да плетете например, но сте разбрали, че това не е вашето занимание. Не дръжте преждите и куките по шкафовете, а ги подарете на някой, който ще им се радва и ще ги използва. Същият съвет важи и за други хобита, от които сте се отказали.

Визитки

Не само домът, но и портфейлът има нужда от редовно почистване. Ако не си спомняте кой е човекът, чиято визитка е в портмонето ви, изхвърляйте.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ