22 C
Sofia
16:38 | 22 May 2022
НачалоЛюбопитноДневен хороскопЛъв: Не създавайте напрежение между Вас и семейството Ви. Дневен хороскоп, петък,...

Лъв: Не създавайте напрежение между Вас и семейството Ви. Дневен хороскоп, петък, 13 май, 2022г.

Овен и Асцендент Овен – Не е добре да започвате нови начала, особено по финансовите въпроси. Трябва да посветите повече от днешния ден на решаването на вашите недовършени дела. В бъдеще ще можете да се справите с финансовите и разходните проблеми, за които изпитвате колебания.

Телец и Асцендент Телец – Не трябва да започвате нови неща, особено в личен план. Трябва да отделяте повече време на рутинната си работа. През следващите часове трябва да бъдете особено внимателни с яденето и пиенето си и да се опитате да балансирате апетита си.

Близнаци и Асцендент Близнаци – Може да се провалите в задачи, които изискват концентрация, особено до вечерните часове. Това, че не знаете в коя посока да вървите, може да ви направи нерешителни. В следващите часове желанието ви за ядене може да се увеличи.

Рак и Асцендент Рак – Развитието на събитията и делата ви в посоката, която не желаете, ви кара да изпитате вътрешно напрежение. Чувството за заклещване може да повлияе негативно на вашето здраве. Докато житейската ви борба продължава, трябва да се опитате да сте в релаксираща среда.

Лъв и Асцендент Лъв – Днес трябва да внимавате да не поддържате напрежение между вас и членовете на вашето семейство. Опитайте да разберете другата страна, като бъдете толерантни към всякакви ходове, отправени срещу вас. Ако погледнете на събитията от птичи поглед, можете да откриете и собствените си грешки.

Дева и Асцендент Дева – Не бива да поставяте нови начала, особено в съвместни дела, до вечерните часове. Добре ще е да направите кратки пътувания, за да останете насаме с природата и да се самовглъбявате в себе си.

Везни и Асцендент Везни – Повишени отговорности в семейството или родителите, за които трябва да се грижите, може да ви притискат твърде силно. От една страна, вашата борба в условията на работата, от друга, вътрешният ви конфликт може да повлияе негативно на вашето здраве. Трябва да подредите живота си възможно най-скоро.

Скорпион и Асцендент Скорпион – Не трябва да започвате нищо ново, особено по отношение на работата си до вечерните часове. Притесненията по въпроси, които засягат бъдещето ви, ви пречат да хванете момента.

Стрелец и Асцендент Стрелец – Възможно е да се сблъскате със ситуации, които ще ви е трудно да контролирате. Опитайте се да бъдете силни срещу условията, които ви налагат. Не обръщайте внимание на всяка казана дума.

Козирог и Асцендент Козирог – Не бива да предприемате нови начала, особено за дома си, до вечерните часове. Трябва да завършите ежедневните си задачи. Ще ви ядосат хората, които ви притискат и нарушават вътрешният ви баланс.

Водолей и Асцендент Водолей – Не бива да поемате никакви лични инициативи в сутрешните часове, тъй като работата ви ще е неефективна. Препоръчително е да оставите за следобеда тези работи. Ще бъдете склонни да давате критична преценка за всичко, което виждате.

Риби и Асцендент Риби – Днес ще трябва да се борите със събития, които ще ви дразнят, особено по въпроси, свързани с вашата кариера и социален статус. В резултат на решенията, които сте взели по отношение на собствената си житейска философия, може да е трудно да бъдете толерантни към обкръжението си.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ