17.3 C
Sofia
6:02 | 04 July 2022
НачалоЛюбопитноХАЙЛАЙФКак се преобърна живота на Амбър Хърд, покрай делото с Джони Деп

Как се преобърна живота на Амбър Хърд, покрай делото с Джони Деп

Процесът между Амбър Хърд и Джони Деп продължава с пълна сила. Всеки ден, преминал в изслушвания на свидетели, пък води след себе си един куп новини.

Процесът между Амбър Хърд и Джони Деп продължава с пълна сила. Всеки ден, преминал в изслушвания на свидетели, пък води след себе си един куп новини.

Така например разбрахме за твърденията на актрисата, че ролята ѝ в Aquaman and the Lost Kingdom е била сериозно орязана. Тя твърди, че цели сцени с нейно участие са били премахнати, а главният виновник за това е Джони Деп и спора между двамата.

Оказва се обаче, че Деп няма нищо общо с по-малкото екранно време, отделено за Хърд. Това накара екипа на актьора да призове като свидетел Уолтър Хамада, който отговаря за филмите на DC в Warner Bros.

Хамада е заявил пред съда, че Деп няма нищо общо с това. Като в студиото е имало сериозни дискусии относно липсата на химия между Амбър Хърд и Джейсън Момоа, който влиза в главната роля.

Той твърди още, че от самото начало идеята е била такава за героинята на Хърд, като основното действие се развива между персонажите на Момоа и Патрик Уилсън. Хамада казва още, че веднага след края на снимките на “Аквамен” (2019 г.) са възникнали опасенията, че химията между Хърд и Момоа липсва.

Като дори са били обмисляни варианти тя да бъде заменена от друга актриса. Но в крайна сметка с помощта на усърдна работа с монтажа са направили така, че на екран да изглежда, че химия между двамата има.  

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ