4.2 C
Sofia
2:59 | 07 December 2022
НачалоЛюбопитноИлън Мъск предлага $8 месечно за платен профил в Twitter

Илън Мъск предлага $8 месечно за платен профил в Twitter

Мъск подчерта, че цената трябва да бъде съобразена с покупателната способност във всяка страна.

Американският предприемач Илън Мъск, който е новият собственик на Twitter, предложи във вторник да се въведе такса от 8 долара на месец за синия знак, доказващ автентичността на акаунт в едноименната социална мрежа.

“Сегашната система на господари и слуги, с тези, които имат синята отметка и тези, които я нямат, e глупост. Власт на хората! Синя отметка срещу 8 долара на месец”, написа Мъск в “Туитър”.

В същото време, той подчерта, че цената трябва да бъде съобразена с покупателната способност във всяка страна.

Както обясни Мъск, такъв платен абонамент ще позволи да се публикуват по-дълги видеоклипове и аудиозаписи, да се намалите наполовина броят на рекламите в платформата и също така да даде приоритет на акаунта в резултатите от търсенето или при показване на отговори на публикации.

Според него, таксата ще “унищожи ботовете”. По този начин, потвърден акаунт ще бъде блокиран, ако акаунтът участва в злонамерена дейност, свързана със спам или измама.

Освен това Мъск каза, че акаунтите на публични личности допълнително ще използват специални маркировки, подобни на тези, които вече са в акаунтите на политиците.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ