15.6 C
Sofia
7:52 | 15 August 2022
НачалоЛюбопитноХАЙЛАЙФДжони Деп и адвокатката му стават все по-близки

Джони Деп и адвокатката му стават все по-близки

Адвокатът му Камил Васкес стана много известна по време на процеса, отчасти благодарение на слуховете, че тя и актьорът всъщност се срещат...

През последните няколко години Джони Деп и Амбър Хърд станаха причина за безброй заглавия в медиите, благодарение и на продължаващата им съдебна битка. Събитията около двамата актьора достигнаха точката на кипене, когато делото за клевета се превърна в съдебен процес във Вирджиния, като същевременно стана и публично достояние, благодарение на камерите в съдебната зала. Излъченият по телевизията процес направи знаменитост и адвокат Камил Васкес.

В крайна сметка Джони Деп победи в съда, като Амбър Хърд беше призната за виновна по три обвинения за клевета и осъдена да му плати колосалните 10 милиона долара. Адвокатът му Камил Васкес стана много известна по време на процеса, отчасти благодарение на слуховете, че тя и актьорът всъщност се срещат. И въпреки че и двамата отхвърлиха подобни твърдения, по всичко личи, че Джони Деп и Камил Васкес са станали много близки. 

Наскоро двамата се събраха на рок концерт и срещата им не остана незабелязана от страна на феновете.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ