19.6 C
Sofia
13:47 | 27 September 2022
НачалоЛюбопитноХАЙЛАЙФВижте какво имение си купи Брад Пит (СНИМКИ)

Вижте какво имение си купи Брад Пит (СНИМКИ)

Исторически дом, построен върху крайбрежна скала, е най-новото допълнение към впечатляващото портфолио от недвижими имоти на Брад Пит. Холивудският актьор е любител на архитектурата, така че не е изненада, че е платил 40 милиона долара за величествената обител, известна като “D.L.James House” на името на американския писател, който поръчва строежа през 1918 година. Разположена в планините Кармел в Калифорния, къщата е проектирана от Чарлз Съмнър Грийн, който заедно с брат си Хенри имал влиятелната архитектурна фирма от 20-ти век „Greene and Greene”. Поддръжници на движението за изкуства и занаяти, двамата били известни със своите нестандартни постройки и великолепни, ръчно правени мебели.

Отклонение от типичните дървени композиции от махагон и тиково дърво, въпросната къща, известна още като „Seaward“, е построена от местен пясък и гранит. В резултат на това внушителната къща се слива безпроблемно с околните скали.

Средиземноморски керемиден покрив и сводести прозорци подобряват екстериора. Вътре местната флора и фауна като чайки, водорасли и миди са включени в издълбани мраморни детайли.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ