-5.8 C
Sofia
8:04 | 06 February 2023
НачалоЛюбопитноХАЙЛАЙФАмбър Хърд се споразумя с Джони Деп за обезщетение от $10 млн.

Амбър Хърд се споразумя с Джони Деп за обезщетение от $10 млн.

Амбър Хърд и Джони Деп официално се разбраха за изхода на поредното дело помежду им.

В понеделник 36-годишната актриса обяви в официално съобщение, че е взела “трудното решение” да уреди делото за клевета, заведено срещу нея от бившия ѝ съпруг Джони Деп във Вирджиния, при което седемчленно жури установи, че Хърд е наклеветила Деп в статията си за домашно насилие. В резултат на това той получи обезщетение от над 10 милиона долара.

“За мен е важно да кажа, че никога не съм избирала това. Защитих моята истина, знаейки че това ще ме унищожи. Оклеветяването, с което се сблъсках в социалните мрежи, е разширена версия на начините, по които жените биват повторно жертвани, когато говорят за случилото им се”, пише Хърд в социалните мрежи.
Източник, близък до Деп, казва пред списание People, че сумата, за която са се съгласили е седемцифрена, като съдебното решение вече е въведено в сила.

“Но част от смисъла на обжалването му от нейна страна бяха както финансовите причини, така и да се гарантира, че няма влязло в сила решение срещу нея. Тази присъда никога няма да изчезне. Деп казва, че не става въпрос за пари. Той просто искаше истината да излезе наяве”, споделя близък до актьора.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ