14.6 C
Sofia
11:48 | 07 October 2022
НачалоЛюбопитноХАЙЛАЙФАмбър Хърд пише книга за брака си с Джони Деп

Амбър Хърд пише книга за брака си с Джони Деп

Ако тя прекрачи границата, което е вероятно, няма съмнение, че ще бъде повдигнат друг иск за клевета срещу нея и ще се окаже отново в съда.

Американската актриса Амбър Хърд е решила да издаде книга, в която да разкаже откровено всички подробности от съвместния живот с бившия си съпруг Джони Деп.

Звездата от „Аквамен“ прибягва до този ход, за да заработи средства за обезщетението от 8,3 милиона долара, което дължи на Деп, след като той спечели срещу нея шумното дело за клевета, което доскоро се водеше в щата Вирджиния.

„Амбър смята, че кариерата ѝ в Холивуд е приключена. Тя вече води преговори за книгата и е развълнувана от това. Вече няма какво да губи и иска да разкаже всичко“, заявява пред OK! Magazine източник, близък до актрисата. Тя била разорена и не можела да събере сумата, с която трябва да компенсира екс съпруга си.

Предстои излизането на два нови филма с Амбър Хърд в главните роли. Въпреки това актрисата затъва финансово през катастрофалните за нея няколко последни месеца и тази седмица е била забелязана да пазарува със сестра си Уитни Ернандес от магазина за преоценени дрехи TJ Maxx в Ню Йорк. Според свидетел на случката, двете дами оглеждали бели ленени панталони.

В своето първо публично интервю след процеса пред телевизия NBC Хърд призна, че е „ужасена“ и се страхува да споделя своята версия на историята за брака с Деп. Тя все още обичала бившия си съпруг и била опитала всичко, за да се „получи“ между тях. В крайна сметка, получи се дългогодишна грозна съдебна битка между тях с хвърляне на много кал по името на Джони Деп. Какво ли би било, ако го беше мразила, иронично коментират хроникьори на връзката им… В интервюто си Хърд изтъкна още, че тормозът срещу нея в социалните мрежи бил несправедлив и призова хейтърите да сдържат гнева си, дори ако смятат, че тя лъже. „Знам, че най-страшното, най-плашещото нещо за всеки, който говори за сексуално насилие, е да не му вярват, да го наричат ​​лъжец или да го унижават“, коментира актрисата. И добавя, че няма намерение да отмъщава на Джони Деп, а просто иска хората да гледат на нея като на човешко същество. „Искам да живея живота си и се надявам, че имам още дълъг живот пред себе си. И ще продължа да преминавам през него с вдигната глава“, казва актрисата. „Деп и неговите адвокати ще четат и слушат всичко, което Хърд заявява. Ако тя прекрачи границата, което е вероятно, няма съмнение, че ще бъде повдигнат друг иск за клевета срещу нея и ще се окаже отново в съда“.

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ