Sunday, September 26, 2021
НачалоЛюбопитноХороскопиЛюбовен уикенд хороскоп за 5-6 август 2020 г.

Любовен уикенд хороскоп за 5-6 август 2020 г.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Всяка дума е важна за настроението в любовта

 

Овен
Настроението в началото на този уикенд няма да е позитивно.  Това може да се дължи на напрежение от изминалата работна седмица. Важно е да не се затваряте в себе си.

 

Телец
Внимавайте с думите, които отправяте към половинката си. Споровете могат да застрашат връзката ви, но могат да създадат излишно напрежение, ако оставите емоциите да надделеят над разума.

 

Близнаци
Финансовите проблеми ще погълнат вас и половинката ви през почивните дни. Ще бъдете на различно мнение как да разпределите финансите си и няма да можете да постигнете компромис в рамките на тези два дни.

 

Рак
Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

 

Лъв
Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

 

Дева
През този уикенд звездите ще ви предложат възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство – трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

 

Везни
Отделете повече време на любимия човек и се радвайте на хармонията. Излезте на разходка, гледайте филм. Ако имате притеснения, споделете ги, защото ще бъдете наистина чути.

 

Скорпион
Имате нужда да разкриете повече черти от себе си. Чувствате се уморени все да криете нещо. Това може да ви помогне в любовния живот.

 

Стрелец
Не е изключено да се почувствате разочаровани от половинката ви по някакъв въпрос. Замислете се дали той наистина е направили нещо лошо, или вие сте имали твърде големи очаквания.

 

Козирог
Ще потърсите подкрепата на близък ваш приятел. Не се доверявайте сляпо на всички съвети, които получавате.

 

Водолей
Възможно е да загубите реална преценка за състоянието на връзката си. Не забравяйте върху какво се гради истинската любов.

 

Риби
През уикенда ще се намирате в период, в който се търсите емоционално и духовно с половинката. Насладете се на всичко, което уикендът може да ви предложи.

 

Източник: Actualno.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ