Wednesday, September 22, 2021
НачалоЛюбопитноХороскопиЛюбовен уикенд хороскоп за 14- 15 август

Любовен уикенд хороскоп за 14- 15 август

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Това ще бъде уикенд на обратите и новите посоки

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Това ще бъде уикенд на обратите и новите посоки

 

Овен
Ще бъдете обградени от внимание и нежност от страна на половинката през този уикенд. Със сигурност ще се почувствате специални, а може би точно от това сте имали нужда, без да го подозирате.

 

Телец
Като цяло почивните дни ще ви дадат нужните сила и решителност, за да направите големи промени или поне да начертаете план за действие. Предстоят ви дни на равносметка, а за някои обвързани Телци и на раздяла.

Близнаци
Връзката ви има потенциал да поеме в нова посока, но каква точно зависи в голяма степен от вас. Ако през последните седмици е имало конфликти и напрежение, очаквайте яснота – за добро или лошо.

 

Рак
Раците някак ще съумеят да намерят „обща почва“ във връзката си. Ще се наложи да правите компромиси, но и ще накарате половинката да отстъпи за някои неща, което е страхотно!

 

Лъв
Ако сте изпитвали съмнения по отношение на връзката или на партньора, то те ще изчезнат. През уикенда ще се радвате на доста добро настроение и високо либидо.

 

Дева
Имате реален шанс за подобряване на комуникацията с половинката. Както се казва – „има светлина в тунела”, но със сигурност няма да я достигнете, чакайки някой друг да реши проблемите ви.

 

Везни
Ако опитате да се дистанцирате и емоционално, и физически от всички зложелатели, почивните дни ще донесат спокойствие. Не се ангажирайте с чужди проблеми и съвсем не се опитвайте да ги разрешите.

 

Скорпион
Възможно е бивш партньор да напомни за себе си, което няма да ви повлияе емоционално. Но ако не бъдете откровени с настоящата си половинка, ще възникнат противоречиви ситуации.

 

Стрелец
Отваря се „фронт“ за споделяне и дълбоки разговори. Най-важното е, че менталната ви жажда ще бъде задоволена.

 

Козирог
Физическото напрежение между вас ще бъде доста наелектризиращо. Опитайте се да се отдадете на химията, без да анализирате всяка ситуация от няколко ъгъла.

 

Водолей
Водолеите ще се чувстват емоционално освободени, някак облекчени. Това може да се дължи както на дългочакана хармония във връзката, така и на внезапно решение за раздяла.

 

Риби
Ще трябва да положите доста усилия във връзката си, за да балансирате любовния климат.

 

Източник: Iwoman.bg

Вижте категориите ни ПОЛЕЗНО – ТУК , ЛЮБОПИТНО – ТУК

СКОРО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ