Sunday, September 19, 2021
НачалоРегионални новиниВарнаЛекоатлетите от спортен комплекс "Локомотив" във Варна, тренират в условия застрашаващи здравето...

Лекоатлетите от спортен комплекс “Локомотив” във Варна, тренират в условия застрашаващи здравето и живота

По инициатива на лекоатлетите във Варна се проведе среща между тях и Управителя на спортен комплекс “Локомотив” – Драгомир Драгнев, Директора на ОП”Спорт” – В. Младенов и Зам. председателя на Общински Съвет Варна и Председател на ПК”Младежки дейности и спорт” – Генадий Атанасов.

На срещата в спортен комплекс “Локомотив” лекоатлетите от Варна показаха на гостите си условията, в които тренират, а те са опасни за здравето и дори за живота на децата, трениращи в залата. Няма никакво отопление и вентилация и зимата температурите спадат до 3-4 градуса, а лятото се тренира в непоносим задух и жега.

ТОП НЮЗ
Ръжда и корозия по носещите греди на прозорците застрашават здравето и живота на трениращите
Снимка: ТОП НЮЗ

Прозорците на сградата са пред разпадане, което може да доведе до много тежки последствия за здравето и живота на трениращите. Изложени бяха и редица други проблеми и липси, но се стигна до консенсус на първо време да бъдат отпуснати пари за най-важното.

ТОП НЮЗ
Без отопление и вентилация, лекоатлетите на Варна се мъчат и зима и лято
Снимка: ТОП НЮЗ

Поканените представители от Община Варна, се ангажираха да бъдат осигурени средства за ремонт на прозорците, с което да бъдат предотвратени евентуални инциденти, които могат да бъдат и с фатален изход, а също и средства за вентилация и отопление.

Срещата премина в дух на разбирателство и взаимно изслушване.

Очакваме обещанията да бъдат спазени и спорта във Варна да се развива все повече.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ