Friday, November 12, 2021
НачалоПолитикаИЗБОРИ 2021Кои са хората, които ще променят Варна?

Кои са хората, които ще променят Варна?

Варненци. Избрали сме отбор професионалисти от индустрии, които са важни за Варна и региона и които знаят какво е труд, усърдие, постоянство. Хора, които знаят как. Хора моряци, учители, прависти , хора от туризма, културата и от здравеопазването.

Варненци. Избрали сме отбор професионалисти от индустрии, които са важни за Варна и региона и които знаят какво е труд, усърдие, постоянство. Хора, които знаят как. Хора моряци, учители, прависти , хора от туризма, културата и от здравеопазването.

За да променим Варна, за да премахнем порочните корупционни практики, които тормозят всички ни години наред. Да има индустриални зони, целогодишен туризъм, да израстнат децата ни в морската, а ние да остареем в нея и все още да има Варненско лято. За да върнем блясъка в очите на варненци, когато казват откъде са родом.
Именно поради тези причини сме събрали екип, който може да постигне всичко това и да осигури просперитет на града.


Даниел Лорер

Даниел Лорер е Технологичен предприемач, икономист, инвеститор, преподавател, съветник на двама министри. Работил е и е живял в София, Варна, Тел-Авив, Брюксел, Цюрих, Барселона. Говори английски, иврит, френски, руски и немски език. Завършва компютърни науки и бизнес управление в университета Тел Авив. Утвърждава се като успешен инвеститор и предприемач с 20 години международен опит. Той е семеен, с три деца.

“Продължавам Промяната, за да се преборим с корупцията, която се е вкоренила в държавното управление. Ние заедно като отбор искаме да спрем кражбите, за да може България да постигне един впечатляващ икономически растеж, който да бъде социално разпределен между всички нас”

Д-р Антон Тонев

Антон Тонев е експерт в областта на медицината, хирургията и общественото здравеопазване. Неговата мисия в “Продължаваме Промяната” е да се постигне една модерна здравна услуга, чрез извършването на редица реформи в здравеопазването.

“Продължавам Промяната, за да спрем корупцията, да реформираме здравната системата и я направим привлекателна за младите лекари и медицински сестри.”

Калоян Икономов

Калоян Икономов е предприемач. Неговата експертиза е в концептуализирането на сложни, често невъзможни бизнес процеси, свързани с подреждането в нишка на наглед несъвместими хора, идеи и процеси в национален и международен план.

“Продължавам Промяната, за да помогна за изграждането на устойчива, професионална и иновативна бизнес среда.”

Снежана Апостолова

Снежана Апостолова е икономист, работи в сферата на търговията и авиацията.

“Продължавам Промяната, за да работя за превръщане на черноморския регион в целогодишна туристическа дестинация.”

Проф. Благовест Белев

Благовест Белев е специалист в областта на корабоплаването и в областта на висшето морско образование.

“Продължаваме Промяната, за да помогна в развитието на морския бизнес в България.”

Д-р Илин Димитров

Илин Димитров е председател на Варненската туристическа камара. Със своите магистратура и докторска степен в направление туризъм, вече 22 години работи и преподава в сферата.

“Продължавам Промяната, защото за мен е важно град Варна да има дълъг туристически сезон, който може да се постигне чрез развитие на кулинарния, културния, историческия, винения, медицински и СПА, и конферентен туризъм.”

Алексей Енчев

Алексей Енчев е учител в Националното училище по изкуствата ,,Добри Христов”.

“Продължавам Промяната, защото искам да създам възможности за реализация на хората, занимаващи се професионално с български фолклор.”

Миролюб Адамов

Миролюб Адамов е специалист в сферата на спорта с над 10 годишен опит в спортния мениджмънт.

“Продължавам Промяната, за да създам условия, които да мотивират повече български граждани да спортуват, което да помогне за подобряване на тяхното здраве и живот.”

Илина Михайлова

Илина Михайлова е оперна певица и кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме Промяната“ за град Варна.

Филип Спасов

Филип Спасов е кулинарен предприемач. Неговата експертиза е в сферата на кулинарията, ресторантьорството и производството на храни.

“Продължавам Промяната, за да обединя колкото се може повече хора около идеята за трайна фундаментална промяна, водеща до икономическо развитие и растеж.”

Стоян Новаков

Стоян Новаков специализира “Морско право” и от 2020 година е регистриран транспортен експерт към ЕК.

“Продължавам Промяната, за да помогна с развитие на транспортните коридори и икономическия растеж на целия черноморски регион.”

Д-р Вълкан Иванов

Вълкан Иванов е лекар – хирург и кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме Промяната“ за град Варна.

Ламбрин Сотиров

Ламбрин Сотиров е основател на музей “Стара Варна” и кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме Промяната“ за град Варна.

Татяна Георгиева

Татяна Георгиева е юрист и кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме Промяната“ за град Варна. Тя има почти 20 годишен професионален опит като преподавател, юрисконсулт, адвокат и окръжен съдия.

“Продължавам Промяната, за да помогна в развитието на независима съдебна система, правна сигурност и доверие в съдебната власт.”

С листата на „Продължаваме Промяната“ във Варна искаме да кажем: Нас не ни е страх да си вземем Варна, не ни е страх да изкореним корупцията в града, не ни е страх да осигурим просперитет на Варна и региона!

ПП “Продължаваме промянта” – номер 25 в бюлетината за депутати.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ