Sunday, April 4, 2021
НачалоСпортни новиниКобрата избухна срещу Джошуа: Той е страхливец. Знам, че ще победя

Кобрата избухна срещу Джошуа: Той е страхливец. Знам, че ще победя

Пулев заяви, че за него е без значение къде ще се бият, дори това да е на територията на Великобритания

Кубрат Пулев скочи на Антъни Джошуа. Той смята, че британецът е арогантен и страхлив и го определя като човек с психологически проблеми. В интервю за Betway Insider blog Пулев заяви, че за него е без значение къде ще се бие, дори това да е на територията на Великобритания, пишат Gong.bg.

“Световният шампион продължава да се бави с новата дата за мача. Разбирам пандемията и всичко останало, но смятам, че без проблем можем да се бием до края на годината и точно за това се подготвям”, заяви Кобрата.

“Няма значение къде и кога, аз съм готов. Последното, което чухме, е 5 декември, а Лондон е фаворит да приеме двубоя. Смятаме, че са избрали този вариант, защото него го е страх да се бие извън Лондон. Аз мога да се бия навсякъде. Готов съм, гладен съм и знам, че ще победя.”

“Той със сигурност е много добър боксьор, световен шампион е, но също така има и много пробойни в играта му, които мога да използвам, за да го победя. Според мен той има проблем с психиката”, добави българинът.

“Това ще бъде победа за моята страна. България никога не е имала световен шампион в тежка категория и това ще бъде победа не само за мен, но и за целия народ в родината ми. Искам да ги направя наистина щастлив”, завърши Кобрата.


Видео: NOVA

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ