8.9 C
Sofia
21:48 | 15 May 2024
НачалоИзбраниХороскоп за месец МАРТ

Хороскоп за месец МАРТ

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП:

Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е месец март. За много от нас предизвикателство, но за други, обратното, предвестник на по-добро бъдеще.

Март ще има положителен ефект, особено върху знаците Риби и Овен. Те ще бъдат завладени от самочувствие, с което позицията на Слънцето ги зарежда. Това обаче може да повлияе негативно на огнените знаци. Може да се очаква прекомерна гордост и дори безразличие и следователно могат да възникнат конфликти. Опитайте се да поддържате вътрешното си благополучие. Венера ще има силна позиция, давайки на много индивиди повече хармония и любов. Ще видите връзките от нова гледна точка. Благодарение на чувството за сплотеност ще постигнете удовлетворение, което ще се отрази и на външния ви вид. Следователно много хора може да потърсят вашата компания.

Хороскопът за март 2021 г. казва, че поради нестабилността на този месец, няма да е много удобно хората да се занимават личните си чувства. Вие ще се чувствате по-добре, ако прекарвате свободното си време в компанията на хората, които обичате. Март не е подходящо време за медитация и размисли.

Бъдете ЗДРАВИ, РУМЕНИ и ЗАСМЕНИ! Честита Баба Марта!

 

Овен
Март ще бъде успешен за амбициозните представители на вашия знак. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у Вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. През месеца ще бъдете по-обвързани с професионалните си ангажименти, които ще повишават възможностите и перспективите Ви за развитие. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. В личния Ви живот запознанствата ще имат важна роля през месеца. Като цяло месецът ще Ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.

Щастливи числа: 25,36,9,13,28,40

Телец

В средата на месеца вземате участие в организирането на много приятни пътувания в страната. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. В личния Ви живот запознанствата ще имат важна роля през месеца. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у Вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. До себе си имате хора, които Ви обичат и подкрепят, което Ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. Не бъдете самонадеяни, особено при подписване на договори и документи, не започвайте нови дела и обмисляйте прецизно работата си. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.

Щастливи числа: 0,7,46,11,22,19

Близнаци

В личен план критичните Ви дни през март са от 14 до 17, когато не бива да предприемате нови и рисковани начинания.  Избягвайте преумората, но и се пазете от обездвижване. В личен план няма да липсват запознанства, срещи, пътувания, и хора, които ще Ви разнообразят приятно. Възможно е да се доказвате в битки, но имате сили и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността. Все повече хора ще се нуждаят от подкрепата ви, от вашата състрадателност и добро сърце, за това бъдете великодушни и прощаващи. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.

Щастливи числа: 35,24,37,18,36,7

Рак

Март ще бъде успешен за амбициозните представители на вашия знак. В живота Ви ще се появят нови партньори и лица, с които Ви се дава да имате общи задачи, планове и бизнес, и от Вас зависи да не пропилеете възможностите си. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у Вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. До себе си имате хора, които Ви обичат и подкрепят, което Ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. В интимния си живот бъдете открити и не търсете мимолетни удоволствия, за сметка на стабилните отношения, които имате с партньора си. Дните от 8 до 10 март са критични за вас, удвоете вниманието си.

Щастливи числа: 5,8,1,37,7,23

Лъв

Начинанията Ви през февруари ще бъдат успешни, ако в периода от 17 март не предприемате нищо ново и по никакъв начин не изпреварвате събитията. Вслушайте се в сърцето и интуицията си, те са вашия надежден ориентир, когато трябва да вземете важно решение или сте изправени пред избор. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. Избягвайте преумората, но и се пазете от обездвижване. Амбициозни сте и ще се наредите сред първите, мотивирани и от убеждението, че такова е призванието ви. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.

Щастливи числа: 33,37,27,36,18,1

Дева

Дните от 10 до 12 март са рискови за вас, бъдете предпазливи във всичко, което предприемате и по никакъв начин не се претоварвайте. В личния Ви живот запознанствата ще имат важна роля през месеца. Ще Ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението ви, както и с онези, от които в някаква степен зависите. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Бъдете тактични и не коментирайте ничии действия, освен, ако това не влиза в служебните Ви задължения. Осигурете си повече време за отдих и сън. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.

Щастливи числа: 0,17,7,2,36,34

Везни

Начинанията Ви през март ще бъдат успешни, ако в периода от 17 март не предприемате нищо ново и по никакъв начин не изпреварвате събитията. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. През дните от 26 до 29 март , бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. В случай, че бракът Ви не върви, не се колебайте в решението да промените живота си. Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. Няма да Ви е лесно, но ако сте упорити и с желание да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.

Щастливи числа: 34,23,37,35,9,32

Скорпион

В средата на месеца вземате участие в организирането на много приятни пътувания в страната. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Ще Ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението ви, както и с онези, от които в някаква степен зависите. Пазете се от изкушения и не предприемайте нищо ново, през дните от 24 до 26 март са възможни физически и емоционални неразположения. В личния Ви живот запознанствата ще имат важна роля през месеца. Безработните имат шанс да намерят подходяща работа. Като цяло месецът ще Ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.

Щастливи числа: 10,30,43,28,37,0

Стрелец

За всичко си има време, осъзнаете ли го, ще си спестите разочарования и загуби. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Ще Ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението ви, както и с онези, от които в някаква степен зависите. През месеца ще бъдете по-обвързани с професионалните си ангажименти, които ще повишават възможностите и перспективите Ви за развитие. Пазете се от изкушения и не предприемайте нищо ново, през дните от 24 до 26 февруари са възможни физически и емоционални неразположения. Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще Ви бъде трудно да ги възстановите, каквито и усилия да влагате, за това бъдете отговорни към мислите и действията си. Като цяло месецът ще Ви предложи хубави мигове, които да споделите с близките ви.

Щастливи числа: 24,23,25,35,26,27

Козирог

Март ще бъде за Вас месец на състрадание, милосърдие, любов и прошка. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Ще Ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението ви, както и с онези, от които в някаква степен зависите. Пазете се от изкушения и не предприемайте нищо ново, през дните от 24 до 26 март са възможни физически и емоционални неразположения. Ако получите предложение за работа, добре проучете условията и надеждността на човека или фирмата, които стоят зад това. В личния Ви живот запознанствата ще имат важна роля през месеца. Във всички случаи не е препоръчително да започвате нищо ново, за да избегнете провали и разочарования.

Щастливи числа: 21,15,44,38,39,29

Водолей

В средата на месеца вземате участие в организирането на много приятни пътувания в страната. Не предприемайте нови начинания и се съсредоточете върху текущите си дела. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред, и обратното. Ще Ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението ви, както и с онези, от които в някаква степен зависите. За необвързаните месецът носи желани развития – нова любов и дори брак. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.

Щастливи числа: 42,46,10,18,12,3

Риби

Март ще бъде за Вас месец на състрадание, милосърдие, любов и прошка. През дните от 26 до 29 март , бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. Възможно е да се доказвате в битки, но имате сили и ще се справите, стига да сте коректни и да спазвате законността. Не пресирайте никого с поведението си и не проявявайте претенциите си с повод и без повод, за да не си създавате врагове. Към края на месеца ще Ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Вслушайте се в сърцето и интуицията си, те са вашия надежден ориентир, когато трябва да вземете важно решение или сте изправени пред избор. В резюме се старайте да не се налагате на всяка цена и добре да обмисляте приказките и действията си, като избягвате сериозно обвързване под каквато и да е форма.

Щастливи числа: 8,28,15,16,43,1

- Advertisement -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ