Wednesday, September 22, 2021
НачалоПолитикаИЗБОРИ 2021Христо Иванов: "Мисля, че е време да престанем с детинщините"

Христо Иванов: “Мисля, че е време да престанем с детинщините”

"Без участието на "Има такъв народ" третият мандат няма как да бъде реализиран", сподели Христо Иванов от "Демократична България".

“Без участието на “Има такъв народ” третият мандат няма как да бъде реализиран”, сподели Христо Иванов от “Демократична България”. По повод казаното от Тошко Йорданов на консултациите при президента, Иванов коментира:

“Мисля, че е време да престанем с детинщините и подобна лексика и в рамките на третия мандат чрез преговори, чрез едно добре структурирано споразумение, чрез излъчване на хора, които наистина могат да носят доверие, с ясна програма за ограничен срок да излъчим управление, което да отложи парламентарните избори да не се случват сега, а напролет”.

Румен Радев: Кризите повишават необходимостта от редовен кабинет.

Арман Бабикян от ИБГНИ (“Изправи се БГ! Ние идваме!”) призова за диалог и спешна актуализация на бюджета:

“Всичко важно, което се случва в България, не е свързано единствено с това кой на кого се е нацупил. И затова мисля, че трябва да подходим отговорно, още веднъж призовавам да се върви сериозно на разговори, да се спуснат отново мостовете, а не да се тича в обратна посока. Този, който неуморно иска да прекратява един парламент, за да стартира следващ за още 10 дена, очевидно не иска реформи”.

Консултациите на президента с парламентарните сили: „Демократична България“, ДПС и „Изправи се БГ! Ние идваме!“се очакват да продължат днес.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ