Monday, November 15, 2021
НачалоЛюбопитноХороскопиХороскоп за седмицата от 15 до 21 ноември 2021 г.

Хороскоп за седмицата от 15 до 21 ноември 2021 г.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Очакват ни интересни и динамични дни, но и негативни емоции няма да липсват

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Очакват ни интересни и динамични дни, но и негативни емоции няма да липсват

Овен
През тази седмица събитията ще бъдат интересни, а всекидневието ви – доста динамично. Възможни са внезапни обрати – най-вече във финансовата област. Може да получите пари, които не сте очаквали, но нищо чудно и импулсивно да се охарчите за нещо и после да съжалите за постъпката си. При всички случаи събитията в тази сфера ще бъдат доста изненадващи и всичко ще се случва много бързо. Макар че едва ли ще имате време за размисъл, все пак, ако нещата зависят от вас, не е зле да обмисляте, преди да купувате каквото и да било – така ще си спестите някои разочарования.

Ако сте любители на лотариите, пробвайте си късмета – може да бъдете изненадани приятно. Внимавайте обаче с хазарта – заложите ли крупна сума, вероятността да изгубите е също толкова голяма, колкото и тази да спечелите. И тази седмица е много благоприятна за дейности и практики, ориентирани към здравословния начин на живот и излекуването на тялото и душата.

Ако не сте пробвали да медитирате, бихте могли да опитате – дори съвсем кратки дихателни упражнения ще ви се отразят добре и това ще ви помогне да постигнете душевен баланс. Не взимайте важни решения през тази седмица – има вероятност да го направите на базата на невярна или изопачена информация, а също така и под въздействие на страхове и неоснователни безпокойства.

Телец
През тази седмица събитията ще насочат вашето вашето внимание към сферата на връзките и партньорствата. Акцентът ще пада върху тази тема за вас и през голяма част от следващата година, така че обърнете внимание на проблемите, които излизат на дневен ред сега – те ще продължават да бъдат актуални доста дълго време. Основното предизвикателство, пред което вероятно ще бъдете изправени, е да се научите да си партнирате с някого, защото само така ще успеете да осъществите желанията си в личния живот и целите си – в професионалния.

Ако имате трудности с човека до себе си, ще ги преодолеете по-лесно, ако ги приемете като възможност да си изясните някои неща, като действате открито един към друг. Очакват ви подходящи дни за разговори, но имайте предвид, че ще постигнете напредък, само ако сте готови да чуете какво има да ви каже другият човек и се вслушате в думите му. Ако реагирате по-бурно или обратното – направите ли се, че нищо не се случва, едва ли ще стигнете далеч.

В професионален план също заложете на сътрудничеството – ще ви бъде нужна подкрепа от страна на колеги, партньори или съмишленици. Седмицата е много благодатна за работа по инициативи, зад които стои някаква идея или кауза – например благотворителност. На преден план ще излязат въпроси, свързани с финанси или с придобиването на някаква собственост. Довършете онова, което сте започнали, особено ако стана дума за нещо, върху което работите дълго време.

МОЖЕ ДА ВИДИТЕ И ХОРСКОПА СИ ЗА ДНЕС

Близнаци
През тази седмица ще трябва да установите баланс между това, което искате вие, от една страна, и желанията на друг човек – от друга. Трудно е да се каже дали ще го постигнете, защото всичко зависи както от вашата воля, така и от готовността на другия човек, замесен в ситуацията. Някои от вас ще осъществят комуникация и ще се опитат да постигнат компромис, но там, където позициите се разминават напълно, нищо чудно да се стигне до разрив. Каквито и събития да се случат през следващите дни, препоръката към вас е да приемате промените, дори когато не вие ги инициирате.

Опитвате ли да се окопаете на едно място и с всички сили да задържите онова, което вече сте постигнали, само ще си създадете повече трудности – това е все едно да заставате срещу течението на река. Да се отказвате от сигурното ще бъде трудно за вас, но, ако имате вяра в живота и си напомняте, че всичко се случва за добро, може и да ви стане малко по-леко.

За тези от вас, които са се концентрирали върху работата, новините са добри – вероятно е пред вас да се открие нова възможност, но имайте предвид, че да се възползвате от нея може да означава да изпитвате известна несигурност или да предприемете някакви рисковани действия. Ще си помогнете сами в някаква ситуация, ако проявите по-голяма гъвкавост и следвате хода на събитията, а не се опитвате да вървите срещу тях. Не се инатете да стане на вашето – така няма да постигнете нищо.

Рак
Очаква ви динамична седмица, в която едва ли ще имате време да скучаете – ще се срещате с хора, ще водите разговори, а в някои случаи – и преговори по делови въпроси. Акцентът през следващите дни ще падне върху работата – вниманието ви ще бъде насочено към служебните ангажименти и взаимоотношения. При някои от вас е възможно да се случи някаква реорганизация на работното място или да преподредите ангажиментите си по приоритети.

Добре е през седмицата да посветите време за почивка и уединение – не започвайте нищо ново и пестете силите си. Ако нещо ви идва в повече, не го правете насила. Ще се отрази добре на здравето ви, ако направите кратко прочистване на организма си, например храните се само с плодове в продължение на едно денонощие. Социални контакти няма да липсват, дори и да не са на живо – вероятно телефонът ви ще звъни по-често и ще общувате активно с различни хора. Има риск обаче да проявите колебание по някакъв въпрос, така че, ако не сте сигурни за нещо, по-добре не предприемайте действия.

Възможно е да проведете важен делови разговор, в който ще трябва да се договорите с работодател или със сътрудник. Що се отнася до интимните отношения, през тази седмица е възможно да ви налегнат някакви безпокойства. Не си блъскайте главата напразно – опасенията ви по всяка вероятност са безпочвени или, най-малкото – преувеличени.

Лъв
През тази седмица много от представителите на знака ще бъдете изправени пред дилема. Може би ще трябва да избирате на кое да дадете приоритет – на личния или на професионалния си живот; или ще се чувствате раздвоени между желанията на партньора си и дълга към семейството. Също е възможно да изникнат финансови въпроси, което допълнително ще усложни положението.

Имайте предвид обаче, че към средата на седмицата вашата преценка за ситуациите няма да е много обективна – ще проявявате склонност да тълкувате информацията както ви е удобно и да извъртате, само и само да я нагодите според личните си желания и убеждения. Ето защо, ако случайно решите, че някой е против вас или иска да се възползва от вас, не бързайте да си правите заключения – може и да се заблуждавате.

Ако отношенията ви с друг човек са по-напрегнати, опитайте се да не се поддавате на емоциите и да се обиждате, а си дайте малко време да осмислите положението – може би другият човек има основания да постъпва по определен начин и тези основания нямат нищо общо с вас.

Дева
И през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към случващото се в дома ви. Ще ви занимават семейни въпроси – те ще бъдат най-вече от емоционален характер, но нищо чудно да се появи и финансов елемент – например, свързан с наследство или имущество. Казано накратко, на повърхността всичко може и да се свежда до пари, но всъщност проблемът ще бъде по-дълбок и ще засяга дълго трупани емоции. Трудността да бъдат разплетени натрупалите се проблеми ще се дължи и на нежеланието – вашето или на друг човек, да водите диалог и да намерите решение, което да устройва и двете страни.

Тези от вас, които все пак успеете да надмогнете желанието да доказвате на всяка цена, че сте прави, и сте готови да водите преговори, нищо чудно да постигнете успех. На работното място обаче преживяванията ви ще бъдат приятни – може да си поклюкарствате с колега или дори да се влюбите в човек, с когото работите.

Ако сте обвързани, малко по-голяма толерантност и повече търпение няма да ви бъдат излишни, за да запазите хармонията в отношенията, дори да усещате трудно проявяването на тези свои качества. Към края на седмицата има възможност рискът от конфликти да се повиши, така че бъдете по-внимателни и не се опитвайте да се налагате над околните, ако не искате да ги отблъснете. Не се поддавайте на провокации.

Везни
Тази седмица е много благоприятна за любовния ви живот – може да започнете нова любовна връзка, да се радвате на повече романтика или някоя авантюра да прерасне в сериозно обвързване. Ако започнете нова връзка, има голям шанс тя да бъде трайна и двамата с човека до вас да гледате много сериозно на отношенията си. Звездните влияния ще подкрепят силно тези от вас, които са готови да правят усилия в името на партньорството, но имайте предвид, че това няма как да се случи, ако сте хранили илюзии към неподходящ за вас човек.

Така че оставете събитията да ви водят и не се опитвайте да ги контролирате на всяка цена, само и само да всичко да се развива както желаете – нищо чудно накрая това, което не искате, да се окаже по-доброто. Възможно е към средата на седмицата да сте по-разсеяни и трудно да се съсредоточавате върху едно нещо. Не се притеснявайте – влиянието бързо ще отмине, но за всеки случай проверявайте дали сте изключили електроуредите у дома. Освен това не приемайте за чиста монета всичко, което ви се казва.

Дори другият човек да има най-добри намерения, той може да ви заблуди без да иска. Правете си изводи само на базата на проверени факти и информация, а що се отнася до чувствата – вашите или чуждите, изобщо не си правете изводи: днес ще е едно, утре – друго. Предстоят ви мотивиращи дни, ако учите нещо или сте се посветили на интелектуален труд.

Скорпион
През тази седмица ще бъдете доста активни, а основният мотив за действията ви ще бъде желанието да промените установеното положение в някоя област от живота си. Стремежът ви справедливостта да възтържествува ще бъде силен и колкото повече е бил нарушен балансът, толкова по-силна ще бъде реакцията ви. За разлика от други периоди, когато сте били по-плахи и несигурни, сега ще отстоявате убежденията си, дори да се наложи да бъдете по-директни или да направите някакви по-сериозни промени.

Седмицата ще бъде изпълнена с повече предизвикателства за онези от вас, които сте били принудени да се съобразявате с нечии чужди правила – например, на строг родител, който оказва повече контрол, или на властен началник. Не е изключено да се породи конфликт на финансова основа или да се получи разминаване между ценностите и убежденията. Каквото и да се случи, приемете го като възможност – да разкриете някои неща за себе си, за хората около вас или за взаимоотношенията помежду ви.

Все пак внимавайте в разговорите и преговорите, защото точно сега съществува известен риск да ви разберат неправилно или да засегнете нечии чувства. Вероятно е темата за финансите да излезе на дневен ред, като въпросът ще засяга и други хора или ще имате взимане-даване с банки. Ако притежавате собствен бизнес, възможно е да финализирате важна сделка.

Стрелец
През тази седмица събитията отново ще отключат така характерната за вас склонност да дълбаете под повърхността на случващото се. Някои може да направите драма от това, други – да намерите скрити съкровища като отговори и истини за себе си. Но това зависи от разбиранията на всекиго. Възможно е ситуациите да налагат да извадите скрити ресурси и да ги използвате. Това може да са пари, но е възможно и да са контакти, личностни качества или нещо друго, което притежавате и е ценно за вас.

В началото на седмицата ще бъдете особено раними и ще изпитвате потребност близките ви хора да ви подкрепят. Ако сте таили нещо в себе си, има голяма вероятност то да излезе наяве и емоциите да ви погълнат. Ще бъде във ваша полза, ако в тези моменти се съсредоточите главно върху себе си и собствените си преживявания, вместо върху хората и външния свят – дори да си мислите, че източникът на проблемите ви е точно там. През цялата седмица ще бъде полезно за вас да обръщате по-голямо внимание на практичните дела – особено финансовите, а също така и на творчески проекти, ако планирате да ги реализирате.

Не оставяйте недовършено това, което сте започнали – сега звездните влияния ви дават шанс да видите резултатите от усилия, които сте полагали през изминалите дни и седмици. Що се отнася до парите, седмицата е благоприятна за финансови операции, но все пак бъдете малко по-внимателни, особено ако става дума за важно вложение или за голяма покупка – има риск да ви подведат. Не залагайте на хазарт – ще си създадете големи главоболия.

Козирог
През тази седмица ще имате възможност да се освободите от някои ненужни неща. Каквото и прочистване да решите да направите – на тялото, на емоционалния си свят или на дома си, ще се почувствате добре, така че не отлагайте, а действайте. Вероятно преживяванията ви ще ви подскажат от какво трябва да се освободите – ако физически не се чувствате добре, може да направите разтоварваща диета; ако пък става дума за чувства от миналото и стари рани, може би е дошъл моментът да простите.

Обърнете по-голямо внимание на здравето си – прекаляването с нещо, например с работа, както и нарушаването на душевния ви баланс може да ви се отразят негативно. Предстои чудесен период за почивка – ако имате възможност, поглезете се хубаво. Можете да научите вести или да попаднете на някаква полезна информация.

В работата ще общувате активно с колеги и сътрудници, но пък трудно ще се съсредоточавате. Бъдете по-пестеливи на обещания – има риск да обещаете нещо и после да не го спазите. Ако не сте убедени за нещо, по-добре не говорете, защото ще заблудите събеседниците си. При някои от вас тази седмица може да бъде период на обрат в професионалната област – да напуснете работа, да откажете ангажимент или да преподредите приоритетите си.

Водолей
Това ще бъде седмица на промени в професионалната област за много от вас – може пред вас да се отвори неочаквана възможност за развитие или самите вие да започнете да изисквате повече от себе си. Не се страхувайте да правите реформи и да се стремите да постигнете повече от това, което имате, включително и ако се отнася до възнаграждението ви – ще бъде във ваша полза. Що се отнася до взаимоотношенията, ще бъдете по-благоразположени към околните – ще правите компромиси и ще се стремите да постигате съгласие, а няма да се опитвате да се налагате. Дори през изминалите дни да сте било по-изнервени или дори войнствено настроени, сега ще се смирите и няма да се включвате в спорове за най-малкото нещо.

Може да усетите желание да си угаждате по-често или изобщо да не полагате кой знае какви усилия. Просто се отпуснете – ще се убедите, че така някои неща се случват по-лесно и че не е нужно да контролирате всичко. Периодът е чудесен за любовния ви живот – ще имате повече желание за забавления и флиртове, а някои може да изпитат и нова страст. Тези от вас, които са на ръководни позиции, нека бъдат внимателни в комуникацията с подчинените си.

Ако раздавате заповеди наляво и надясно и не позволявате на хората да изразяват мнението си, нищо чудно да срещнете съпротива и дори да се изправите пред сериозна опозиция. Това би могло да се случи дори в личните отношения, ако сте по-властни и не се съобразявате с мнението на близките и на партньора си. Периодът е чудесен е да направите нещо добро за тялото си – например да отидете на масаж или да си спретнете отпускаща вана вкъщи. Възможно е да имате разминаване с любимия човек по въпрос, който касае и двама ви.

Риби
През тази седмица мислите ви ще се реят и доста трудно ще се съсредоточавате върху едно нещо. Ако сте се посветили на творческа работа, звездните влияния ще ви подкрепят силно – лесно ще ви идват идеи, а въображението ви ще работи на пълни обороти. Ще имате вдъхновение и с лекота ще сътворите онова, което искате. Влиянията обаче не са особено благоприятни за дейности, за които се изисква да анализирате и да мислите практично – има вероятност разсъжденията ви да се окажат грешни.

Що се отнася до финансите, ще проявявате щедрост и ще давате пари с лека ръка – възможно е да направите това с цел благотворителност или за да подпомогнете свой приятел. Ако става дума за бизнес обаче, няма да е зле да мислите малко повече, преди да вложите пари в някакъв проект или да подпишете договор. Може да водите преговори и да извършите нужната подготовка, но е по-разумно да отложите крайното решение за следващата седмица.

През следващите дни способността да работите съвместно с други хора ще се окаже печеливша карта за вас. Ако сте си поставили някаква цел, лесно ще намерите онези, които са на една вълна с вас и са готови да ви съдействат. Ваш приятел също може да ви подкрепи по някакъв начин – със съвет, с информация или с пари. Добрата новина е, че през тази седмица ще имате много енергия за действие – така че, каквото и да замислите, ще постигнете напредък.

Източник: Edna.bg

Вижте категориите ни ПОЛЕЗНО – ТУК , ЛЮБОПИТНО – ТУК

СКОРО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ