Friday, April 2, 2021

Хороскоп за 9 юли 2020 г.

Овен
Днес не се доверявайте прекалено на хората, с които се запознавате – не всеки, който ви привлича неудържимо, ще ви желае доброто. Не се поддавайте на нечий чар, без да сте сигурни с кого си имате работа. Рискът от прояви на насилие ще е повишен, така че избягвайте агресивните хора и опасните ситуации.

 

Телец
Днес обстановката в службата ще стане напрегната – може да бъдете принудени да направите нещо, което не искате, или да срещнете съпротива от висшестоящ. Каквото и да се случва, пробвайте да решите проблема с разговор и не се настройвайте агресивно. През днешния ден може би няма да е най-удачно да прилагате директен подход.

Близнаци
Ако днес се безпокоите за нещо, говорете с приятел или най-добре с човека, който е предизвикал притесненията ви. Разговорът може да ви даде яснота и да ви покаже дали сте на прав път. Не слагайте бариери между себе си и другия човек, а му позволете да разбере как се чувствате.

Рак
Днес общуването с близки хора и роднини ще ви доставя удоволствие, а е възможно и да научите добри новини, свързани с член на семейството. Ако имате желание да се сдобиете с нещо ново, за да си осигурите малко повече комфорт у дома, удовлетворете го – ще направите добра покупка.

Лъв
Днес поведението на половинката ви или на друг близък човек лесно ще ви извади от контрол. Повечето от вас ще реагирате или нападателно, или отбранително, а по-смелите може да споделите неща, които досега са таили в себе си. Ще сте силно раними, така че, ако хората до вас не ви утешават, опитайте се да го направите сами – например, като се отдадете на приятно занимание.

Дева
Днес по всяка вероятност ще ви занимават практични въпроси – свързани с финанси, рутинни задачи или с организацията на работата. Обърнете внимание на здравето си – ако не се чувствате добре или емоционално сте изтощени, не се насилвайте да живеете на пълни обороти, тъй като резултатите няма да ви харесат.

Везни
Днес работата ще ви спори – затова бъдете по-дейни: каквото и да подхванете, има голяма вероятност да постигнете подобрение в някаква област. В личния си живот ще сте по-емоционални и ще имате нужда близките ви да одобряват това, което правите.

 

Скорпион
Ако днес трябва да водите разговор, то вероятно няма да ви е лесно и ще трябва да проявите голямо търпение – и към себе си, и към събеседника си. Това обаче не означава да се отказвате. И ако у вас се породи чувство, че е дошъл моментът да признаете или да обсъдите нещо с близък човек, направете го.

Стрелец
Днешният ден е особено благоприятен да се впуснете в нови проекти и нови инициативи в професионалната област – ако сте замислили такива, бъдете по-смели и поемайте премерени рискове. Оглеждайте се и за нови възможности да подобрите нещо, което вече сте създали, да разширите бизнеса си или да установите нови контакти.

 

Козирог
Днес бъдете по-адаптивни – и към хората, с които общувате, и към случващото се около вас. Може партньорът/партньорката да ви провокира с поведението си или да се наложи да се откажете от нещо. Ако започнете да се ядосвате и да изисквате нещата да се случват както вие сте си решили, ще си докарате още по-голямо напрежение.

Водолей
Твърде вероятно е днес обстановката вкъщи да стане по-напрегната. За да не се стига до сериозен спор, давайте по-голяма свобода на близките си и не се сърдете, ако те не споделят вашите възгледи. Всеки опит да контролирате околните ще се окаже обречен на неуспех и ще отприщи сериозна съпротива.

 

Риби
Днес отношенията с колегите или с подчинените ви ще станат по-сложни – възможно е да се превърнете в обект на нечии манипулации, някой да говори зад гърба ви или да се опита да се възползва от вас. Не е нужно да ставате параноици, но все пак си имайте едно наум.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ