Thursday, April 1, 2021
НачалоРегионални новиниВарнаГуцанов – в 13 села за 2 дни се срещна с 30-ина...

Гуцанов – в 13 села за 2 дни се срещна с 30-ина души! По-нехаресвана е само шефката му!

С откраднатия слоган на ВМРО от местните избори, удариха ново дъно в предизборната си кампания

Борислав Гуцанов  и шефката му –  Корнелия Нинова , която непрекъснато се навива, че има алтернатива на всички работи по всички земни кълбета, стартира тази кампания с откраднатия слоган на ВМРО от местните избори, удариха ново дъно в предизборната си кампания.

Долу са и се зариват! Едновременно, макар, че действието е само ли са били времево синхронизирани. „Медузата“ обиколи за 2 дни 14 села и разработи теория на „Кръжеца на друг с къси крачета“ пред има-няма 30-ина души. По-нехаресвана в същото време е само другарката Нинова. Тя успя да събере за снимка в родната Мездра точно 20 души.

Познавайки душевността, бита и интелекта – и на двамата, въпросът: „Кого лъжете, че сте харесвани и ще спечелите изборите?“, Е напълно направен.

В социалната мрежа два пъти арестуване за криминални престъпления Борислав Гуцанов, се хвали, че събота и неделя е изръшкал околията. Бил в 13 села. Срещал се с избиратели. Обсъдил проблемите. Обещал справедливост.

Гуцан „медузан“ е тарикат. Той си води бус с катун от Варна по срещи в региона. След това на снимките самотата е стресираща.

 

гуцанов

На част от мероприятията е придружаван Мирослав Коларов – неуспялото момче на мама Тодорка Павлова. След като същата 3 пъти се провали като кандадат за кмет на Аврен, синът й затвърди семейния потенциал с четвърта загуба на последните местни избори. По-известният в района с прозвището авренския ценко чоков стои разкрачен – тип мутра, гледа страшно, все повече брадясва, налегнат от мисионерството си в предизборната кампания. Това, че се е провалил на кметските избори, според Гуцанов е добър знак да го направи осми по ред в листата на БСП-Варна, кандидат-депутати. И – примерно да опровергае народната мъдрост – те у село не го искат, той депутат ще става.

гуцанов, мирослав коларов

Тази мила картинка се допълва със снимки, на повечето от които се вижда, че домакините превишават незначително числово гостите.

гуцанов, мирослав коларов

Илюстрацията категорично доказва на какъв авторитет и интерес се радват Гуцьо, авренския ценко чоков и столетницата като цяло.

Трябва да си изключителен лъжец и некадърник, за да не успееш да привлечеш поне роднините си, съучениците, бившите ти гаджета и настоящи любовници, коментират през смях зевзеци.

Поглеждаме профила на най-яката седесарка в БСП – Корнелия Нинова. Смехът продължава.

корнелия нинова, мизия

Срещата „у дома“ е увековечена с обща снимка, на която позират другарката от кръжеца с къси крачета и …20 души. Няма го задължителния букет цветя, който Корнелия си умира да разнася като селска даскалица на срещи с народа. В родната й Мизия. Където се очаква да има лели, стринки, чичовци, вуйчовци, братовчеди, съученици, гаджета от младежките години.

корнелия нинова, мизия

Жената, която спечели лидерския пост в БСП с 43 228 гласа на социалисти през миналата есен, днес не може да събере 40 души в родния си град. Това, ако не е дефлация … Над 200 000% загуби за няма и половин година отчита рейтингово Корнелия Нинова.

И пак стигаме до – те в селото не искам, тя премиер ще става!

Трябва да си специално нещо, за да се фукаш в социалните медии като интерес интерес – като няма никакъв, да латерничиш, че печелиш избори – като не може да „един файл“ народ да събереш. Че можеш, че знаеш, че си водач, че си лидер, че си решение….

Нормалните хора биха си спестили това себеунижение.

Нормални хора!

Гуцан „медузан“ и шефката му със друго нещо

 

Всичко интересно за Варна вижте – ТУК

Вижте цялата ни категория  ПОЛЕЗНО – ТУК

ЛЮБОПИТНО – ТУК

ИЗТОЧНИКRNS

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ