Sunday, April 4, 2021
НачалоРегионални новиниВарнаЕКСКЛУЗИВНО! Цветан Цветанов ще представи новия политически проект днес във Варна

ЕКСКЛУЗИВНО! Цветан Цветанов ще представи новия политически проект днес във Варна

Цветан Цветанов ще представи новия политически проект на среща с варненската общественост в хотел „Димят“ днес – четвъртък, от 19 часа. Достъпът до амфитеатралната зала е свободен, съобщи RNS.

Бившият втори в ГЕРБ и реално изградил структурата на управляващата партия в страната ще представи платформата на политическия проект.

Цветан Цветанов, който е последният успешен вътрешен министър, ще коментира и годишния доклад за сигурност, както и мястото на България в света през 2019 г. Анализът е изготвен от „Евро-атлантически център за сигурност“, чийто председател е той.

Екс-лидерът на парламентарнта група на управляващата партия ще изслуша присъстващите граждни и журналисти за проблемите в региона. Той и част от сподвижниците му ще предложат решения на бизнеса, които се чакат с години.

Припомняме, че през юни Цветан Цветанов напусна редиците на ГЕРБ. Тогава той заяви, че партията вече не е тази, която е градил и за която е работил. Обяви, че е осъзнал грешките на управляващата партия и се зарече, че в новия политически проект няма да допусне опорочаването на идеите, както е било в ГЕРБ.

  източник: RNS

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ