Saturday, July 10, 2021
Начало Любопитно Дневен хороскоп Дневен ХОРОСКОП за 07.07.2021 г.

Дневен ХОРОСКОП за 07.07.2021 г.

ХОРОСКОП: Някой ще изпитва търпението на Овните, Рибите ще са над нещата

ХОРОСКОП: Някой ще изпитва търпението на Овните, Рибите ще са над нещата

 

Овен
През този ден премислете добре действията си. Сега е много важно да проявите максимума от възпитанието и търпението си.
Ако при Вас нещо не се получава, опитайте да намерите друг начин за постигане на целта. Ако обектът на Вашите въздишки със завидно упортсво не реагира на Вашите подаръци и картички, може би трябва да помислите за друга тактика? Например днес да го помъчите с мълчание и хладност. Как ли ще се чувства без Вас?

Телец
Тази сряда не бързайте да се обиждате, особено ако обидата идва от близък човек. Помислете добре и простете.
Да се уедините с възлюбения или възлюбената няма да е особено лесно. Вашите задължения към семейството или приятелите обезателно ще надделеят пред перспективата за романтична среща. Добрата новина е, че за пръв път от доста време това увлечение спокойно ще мине без Вас, а и няма да Ви кара да се укорявате за своите приоритети. Това е един от онези редки случаи, когато да се направи невъзможното, е възможно. Наслаждавайте се!

Близнаци
Тази сряда си позволете да мечтаете. Това никой не може да ви го забрани и е напълно безплатно!
Днешния ден е благоприятен за решаване на въпроси, свързани с кариерата. Ако днес Ви предстои да правите някаква изява пред публика, бъдете уверени че всичко ще бъде успешно. Главното е, да изяснявате всичко на по- достъпен език , за да бъдете разбрани, а и да няма възможност думите Ви да се тълкуват двуяко. В отношенията с близкия Ви човек може да направите разумен компромис, подобрявайки комуникацията и степента на взаимно разбиране. На работното си място бъдете отговорни и старателни.

Рак
Тази сряда някой ще ви даде знак, че преминавате границата. Помислете какво сте дали, за да искате толкова много.
Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв
През този ден ще срещнете разбиране от страна на важни хора по съществен въпрос. Не злоупотребявайте с властта си.
За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или много нормално. Изключение могат да направят само отношенията с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в близките дни сте ги разсърдили не на шега и сега ще се наложи доста да се потрудите, преди да започнат да изпитват към Вас предишните любов и доверие.

Дева
Тази сряда ще се почувствате много над останалите. Запазете скромността и изживейте момента тихо и само със себе си.
Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни
През този ден прекарайте ценни часове с верен приятел. Имате нужда да си кажете толкова много.
Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион
Тази сряда бъдете по-активни от обикновено. Някой очаква да поемете инициативата.
Прекарайте вечерта в компанията на своя любим човек и изгледайте някоя комедия. Много е важно макар за час да гледате в една посока, и при това да изпитвате позитивни емоции. А къде ще се извърши цялото действие, решете сами.

Стрелец
През този ден може да се окажете под сериозен натиск. Мобилизирайте цялата си дипломатичност, на която сте способни.
Стрелците предстои да се занимават със сериозни и важни неща, изходът от които ще представлява интерес не само за Вас, а и за членовете на семейството. Денят обещава да бъде уморителен и изпълнен с грижи и още от сутринта ще бъдете в доста мрачно настроение. Няма да може да го оправи даже и срещата с приятели. Помощ да придобиете душевно равновесие може да Ви даде среща с любимия човек. Запомнете, че не трябва да му натрапвате своята гледна точка.Ще се наложи да се откажете от някои свои планове.

Козирог
През този ден някой ще ви изненада с щедра постъпка. Направете подобаващ ответен жест.
Днес на Вашия любим човек ще се стори, че не сте съвсем искрени с него: искате по някакъв начин да го излъжете , или да му внушите гледна точка, към която не се придържате. Постарайте се да го разубедите, а ако е прав, действайте малко по-изящно.В името на постигане на набелязаната цел-може…

Водолей
През този ден проявете благодарност, към човек, който изненадващо ви е дал повече, отколкото сте очаквали. Бъдете естествени.
Днес у Вас ще се появи желание да измените привичния порядък на действие и да го направите по- интригуващ и необичаен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични мечти и планове. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предптиемете нещо. Днес общуването ще Ви буде интересно и приятно. Може да се срещнете с роднини или да прекарате времето с децата. Може да си позволите кратка екскурзия и пътуването ще Ви бъде интересно и приятно.

Риби
През този ден ще може да застанете над нещата. Важно е да се водите от високи морални и етични ценности.
През първата половина на деня яжте малко или съвсем не яжте. Нали помните, че храната се превръща в тлъстини, ако не знаете мярка? Сега решаването на финансовите въпроси е затруднено, и затова е най-добре да не прекалявате с покупките. Прекомерните разходи могат да Ви донесат дълъг период на финансова нестабилност. Постарайте се, да ги избегнете. Ако се наложи, направете малък компромис, за да запазите своето спокойствие.

 

Източник: Actualno.com

 

Вижте категориите ни ПОЛЕЗНО – ТУК , ЛЮБОПИТНО – ТУК

СКОРО

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ