събота, ноември 28, 2020
Начало Любопитно Позитивно Днес 11.11 е най-енергийният ден в годината с безпрецедентно събитие в историята...

Днес 11.11 е най-енергийният ден в годината с безпрецедентно събитие в историята на Земята

За първи път светлинните кодове на душата ще бъдат напълно и окончателно активирани

11 ноември е един от най-мощните енергийни дни в годината. На този ден се отваря т.нар. енергиен портал 11:11, пише Edna.bg.

На този ден можете да получите безпрецедентна сила и мощ.

На 11 ноември трябва да си пожелаем всичко онова, за което мечтаем, да визуализираме една нова реалност, в която искаме да живеем.

Трябва да сме настроени положително, да искаме мир, любов, здраве и щастие за своите близки, за цялата Земя и Вселена.

Днес е нужна много Сила, за да навигира човек в един привидно тъмен и хаотичен свят. Само силният може да оцелее днес. Но силният в новия смисъл: този, който остава себе си и следва само сърцето си.

Само този човек ще почувства накъде да върви, дори пътят да е обвит в пълна мъгла. Само този човек ще стигне там, където е високо и светло и бурите на масовото подсъзнание не могат да го застигнат. Само той ще се издига, докато познатият свят се сгромолясва.

На тази дата, зависи само от нас и от силата на нашата мисъл и желание, дали ще сбъднем онова, за което мечтаем.

С цялото си сърце визуализирайте света, в който искате да живеете и ще ви бъде дадена силата да изградите този свят за себе си.

Заедно с Предстоящият 11/11 идва безпрецедентно събитие в историята на Земята! За първи път светлинните кодове на душата ще бъдат напълно и окончателно активирани. Същите, които са били деактивирани преди хиляди години, пише TrafficNews.bg

Ето как ще изглежда пристигането на Новата Земя:

“Човешкото същество, за да се издигне, трябва да го пожелае в сърцето си, цялостно и осъзнато” По този начин ще възстановим това, което ни принадлежи само по себе си, а именно паметта за това кои сме ние и за какво сме дошли на Земята, както и способностите, които са ни присъщи. За хората, които са будни, възстановяването на тези спомени и способности е една благословия. Мнозина копнеят за това от години. Онези, които все още са закотвени в старата енергия, могат изведнъж да се потопят в дълбок вътрешен хаос.

За тези, които не намират смисъл и правилните възприятия, които не разбират процеса, това явление по скоро ще ги изплаши отколкото да окаже положителен ефект.

След тази дата хората, които работят в услуга на Светлината, ще трябва да единят усилията си, за да помогнат на другите да интегрират процеса 11/11 в себе си.

Всеки от нас трябва да се подготви предварително за този момент, както Учителят Кутхуми съветва с тези препоръки:

1. Търсете вътрешен мир. 5 Минути пълно мълчание на ден, за да слушате гласа на сърцето си.

2. Приемайте съзнателно слънчевата светлина с намерението да приемете нейната лечебна и повишаваща честотата сила.

3. Поемете в посоката, посочена ви от гласа на сърцето. Това, което сме, се проявява в наши дни повече от всякога. Падат превръзките от очите ни, които ни държаха слепи, падат бариерите, които ни ограничаваха, сега се срутват. Най-накрая, много от нас се усмелиха да направят това, за което сме дошли тук, в това измерение.

4. Практикувайте максимално откъсване от старите ограничаващи модели. Изоставете мислите, навиците и реакциите, които все още подхранват старата енергия, опитвайки се да ги превърнете в светлина чрез любовта.

5. Насърчавайте любовта във всички взаимоотношения, тези, които обичаме най-много, и тези, които ни свързват със страха, също. Последните са тези, които ще ни повдигнат най-много, ако успеем да ги изкъпем с любов и приемане.

6. Позволете си да пропуснете в себе си енергията, която слиза на земята. Нейната роля и влияние в нашите фини тела е огромно. Тази енергия съдържа голяма трансмутираща сила, която ни освобождава и свързва в единение.

7. ЧУВСТВАЙТЕ СЕ ЕДИН-ДРУГ. Визуализирайте Съюза с всичко, което Е. Когато дойде времето, ще получим Велика светлина в себе си. Тази светлина носи кодовете за активиране, които трябва да запомним и ще променят Изцяло живота ни, първо вътре и после ще видим всичко това вън от нас.

Това са кодове с много висока вибрация. Колкото по-висока е самата вибрация през този ден, толкова по-хармоничен ще бъде входът на Светлината и нейното установяване във всеки един от нас.

Можем да се подготвим, както препоръчва Учителят Кутхуми, но освен това този ден трябва да се посветим особено на грижата за собствената ни енергия, за вътрешния баланс, за поддържане на вибрациите.

Най-препоръчителни са дейности като медитация, ходене на слънце и контакт с природата. Особено трябва да избягваме всичко, което ни откъсва от нашата същност.

Трябва да се храним умерено, опитвайки се да не ядем храни с ниска вибрация, като месо или трансгенни зеленчуци и да изпълняваме физически упражнения, които да ни помагат да активираме притока на кръв, тъй като Светлинните кодове ще се пренасят чрез кръвта, от сърцето до останалата част на тялото ни.

Активирането ще се извършва през целия ден, но ние ще възприемем напълно неговите ефекти едва на следващия ден, след като сме спали минимум шест часа.

Започвайки сутринта на 12-ти ноември, много хора ще почувстват дълбоко желание да преобърнат напълно живота си, други ще тръгнат по своя път с подновена сила, а трети ще почувстват голямо вътрешно объркване.

Ефектите ще варират в зависимост от степента на развитие на всеки един и съпротивлението, на които се противопоставят на процеса на промяна, който всички ние ще изпитаме така или иначе.

Целта на това активиране е да сложим край на ограниченията, които на самите нас ни пречат да се развиваме и пробуждаме.

Това не е намеса в свободната воля на хората. Става въпрос за премахване на ограниченията, които са ни наложили преди хиляди години, когато някои объркани същества решиха да се намесят в нашия еволюционен процес, програмирайки ни в една 3Д матрица, задвижвана от Луната.

На 11/11 ще има Значително активиране на свещените ни кодове, но няма да е последното. Големи събития ни очакват зад ъгъла, само трябва да ги посрещнем с желание за промени и извисяване, да ги приемем с любов, без страхове и притеснения, защото царството на Светлината идва на Земята и това заслужава да бъде един Голям празник за нас и душите ни.

11/11 – Нека бъде Светлина!

 

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!


Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

От утре мерките в цялата страна се затягат – здравния министър с нова заповед

С нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов се затягат противоепидемичните мерки на национално ниво. От четвъртък, 29 октомври, до 12 ноември, гимназисти и...

Знаете ли кой е първият български (официален) милиардер и от къде е?

Влад Танев е първият официален милиардер от България и по- точно от Варна. Caмo пpeди 3 гoдини Rоbіnhооd e нaбиpaщo пoпyляpнocт пpилoжeниe зa тъpгoвия c...

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Изплагиатстваха емблемата на бензиностанции VM В редакцията на topnewsbg.com бе получен сигнал от читател, че е бил подлъган да зареди колата си с гориво, заради...

В МОМЕНТА: Тежка катастрофа във Варна /ВИДЕО/

Преди малко на кръстовището на Бул."Вл. Варненчик" с ул."Отец Паисий" е станала тежка катастрофа. На видеото се вижда един от автомобилите в катастрофата да чака...

Честит рожден ден на Кубрат Пулев!

Днес шампионът става на 39 години. Kубрат Пулев е роден на 4 май 1981 г. в София и днес става на 39 години. Първите си...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!