Sunday, June 6, 2021
НачалоПолезноCoVID-19Delta Planet Mall отваря временен ваксинационен пункт

Delta Planet Mall отваря временен ваксинационен пункт

На 08.06.2021 в Delta Planet Mall ще се проведе временен ваксинационен пункт, в който всички посетители имат възможност да се имунизират срещу COVID-19.

На 08.06.2021 в Delta Planet Mall ще се проведе временен ваксинационен пункт, в който всички посетители имат възможност да се имунизират срещу COVID-19. За пръв път в страната, във Варна, в търговски центрове – тип мол, се разкрива обект от този вид. Имунизационната кампания се организира от Регионална здравна инспекция – Варна, като ваксинациите се извършват от лекари, професионалисти. Имунизацията ще се извършва с ваксина по избор и без предварителна регистрация.

Временният ваксинационен пункт ще се намира на партерния етаж на търговски център Delta Planet Mall, до Costa Coffee. Работното време на кабинета ще е от 11:00 до 18:00 часа всеки ден, в периода 08 – 13.06.2021 г.

Имунизацията срещу COVID-19 е препоръчителна и безплатна и се поставя по желание.

Всички ваксини, част от имунизационната кампания срещу COVID-19, са преминали успешно и трите фази на клиничните изпитвания. Те са разработени съобразно със същите законови изисквания за фармацевтично качество, безопасност и ефикасност като другите лекарства. Ваксинирането предоставя индивидуална защита, но с постигането на мащабно имунизационно покритие сред населението разпространението на COVID-19 ще бъде ограничено.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ