Sunday, April 4, 2021
НачалоРегионални новиниВарна(снимки) Борисов с кмета Портних. Вижте какво каза премиерът за Варна

(снимки) Борисов с кмета Портних. Вижте какво каза премиерът за Варна

Бойко Борисов с кмета Иван Портних провериха изградените модерни съооръжения край Варна за пречистване на вода

 

Премиерът провери и модерни съооръжения край Варна за пречистване на вода, след като инспектира ремонта на магистрала “Хемус”. Работниците там го посрещнаха с аплодисменти.

“Жителите и гостите на Варна могат да са спокойни – морето е чисто. Реконструираната и разширена пречиствателна станция в “Златни пясъци” ще обслужва целия регион. Десетилетия мръсна вода се е изливала в морето, а сега по Черноморското крайбрежие има над 50 станции. Това е много важно както за жителите на населените места, така и за туризма. Вече всички хотели в комплекс “Златни пясъци” могат да са спокойни”, каза Борисов.

“Можем да кажем на всички варненци и не само, че водата във варненския регион е на 100% чиста и идеална за къпане. Десетилетия всичко е текло в морето, а сега цялото ни черноморие има над 50 пречиствателни станции. Това е добре за туризма, за бизнеса.Това сме направили. Магистралата върви, даже повечето отсечки са на асфалт. Навсякъде се работи на макс, така че имаме основание на считаме, че заслужаваме да ни харесвате. Регионален фактор сме”, допълни още Борисов във Варна.

“Едно време когато бяхме в казарма си викахме да беше лето, да бяхме на Варна. Зимата в Плевен студ страшен и само това си викахме”, пошегува се Борисов на тръгване.

Видео: Facebook

 

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook
Снимка: Facebook
Снимка: Facebook
Снимка: Facebook


източник:новаВарна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ