събота, ноември 28, 2020
Начало Любопитно Хороскопи Седмичен хороскоп за 2 ноември - 8 ноември 2020г.

Седмичен хороскоп за 2 ноември – 8 ноември 2020г.

Овен

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите.

Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Възможно е да се почувствате самотни.

Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви.

За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност.

Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.

Телец

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината.

В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си.

Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми.

На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини.

Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Близнаци

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак.

Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития.

Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми.

В работата си трябва да покажете професионализъм. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Рак

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата.

В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции.

Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност.

Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода.

Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация.

Лъв

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини.

Активно се заемате с реализирането на свой план. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи.

В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми.

Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Дева

Идва вашето време. Имате много поводи за вълнения. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби.

В семейството Ви може да има болен. Навлизате в ползотворен делови период.

Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира.

В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Везни

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. Грижете се за здравето си.

Самотните от Вас може да срещнат интересна личност, и ако проявят активност, може да се получи нещо много добро. Някои ваши занимания стават източник на доходи.

Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. В семейството Ви настъпва мир и хармония.

Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Скорпион

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност.

В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си.

Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква.

В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума.

В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас.

Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Стрелец

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите.

Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Възможно е да се обостри хронично заболяване.

Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си.

В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението.

В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Козирог

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В личен план сте обзети от необяснима тревожност.

В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват.

Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане.

В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Една изненада може да Ви шокира.

Водолей

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н.

Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми.

В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано – не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации.

В живота Ви може да влязат нови хора. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие.

Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.

Риби

Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви.

В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече.

Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си.

За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие.

В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!


Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

От утре мерките в цялата страна се затягат – здравния министър с нова заповед

С нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов се затягат противоепидемичните мерки на национално ниво. От четвъртък, 29 октомври, до 12 ноември, гимназисти и...

Знаете ли кой е първият български (официален) милиардер и от къде е?

Влад Танев е първият официален милиардер от България и по- точно от Варна. Caмo пpeди 3 гoдини Rоbіnhооd e нaбиpaщo пoпyляpнocт пpилoжeниe зa тъpгoвия c...

ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ

Изплагиатстваха емблемата на бензиностанции VM В редакцията на topnewsbg.com бе получен сигнал от читател, че е бил подлъган да зареди колата си с гориво, заради...

В МОМЕНТА: Тежка катастрофа във Варна /ВИДЕО/

Преди малко на кръстовището на Бул."Вл. Варненчик" с ул."Отец Паисий" е станала тежка катастрофа. На видеото се вижда един от автомобилите в катастрофата да чака...

Честит рожден ден на Кубрат Пулев!

Днес шампионът става на 39 години. Kубрат Пулев е роден на 4 май 1981 г. в София и днес става на 39 години. Първите си...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!