неделя, март 7, 2021
Начало Любопитно Късметче Любовно късметче за 1 ноември

Любовно късметче за 1 ноември

Намисли си число от 1 до 20 и вижте какво късметче се крие за новата седмица.
1. Няма по-хубав подарък от този, който не си очаквал, но за който тайничко си си мечтал. Очаквайте интересна изненада до края на деня.
2. Ще получите незабравимо предложение за пътешествие, което просто не можете да откажете. Дори да е работно, ще бъде много интересно!
3. Бележка от колега ще ви накара да потръпнете от радост – ще е покана за среща или мило признание, което не сте очаквали.
4. Романтична разходка след дълги работен ден ще ви се стори като глътка свеж въздух след всички несгоди, които до скоро са ви се случвали.
5. Бъдете много щастливи, защото тази седмица ви чака работно признание и повишение, което отдавна чакате.
7. Много близък ваш човек ще ви изненада с неочаквана новина, която ще промени живота ви. Очаквайте нещо специално тази седмица!
8. Ще спечелите нещо голямо от игра или лотария, непременно пробвайте късмета си през новата седмица.
9. Романтично признание ще ви замае и ще ви накара да се почувствате много щастливи. Любовта е все по-близо!
10. Целувка от почти непознат на интересно общо събиране ще ви накара да се почувствате много добре. Целувката може да се превърне в първа среща и страхотна връзка след това.
11. Тази седмица ще имате късмет с каквото и да се захванете, затова ако имате някоя нова възможност, непременно се възползвайте от нея.
12. Страстен СМС от някой неочакван човек ще ви накара да се замислите дали не е време да предприемете нещо, защото очевидно привличане има!
13. Много хубава изненада от близък човек ще ви просълзи от щастие. Хубаво е, когато някой слуша от какво имате нужда и след това ви изненада точно с това!
14. Цялата ви седмица ще е простичко щастлива – ще се чувствате добре, ще ви се случват хубави неща и ще е напълно безоблачна за вас.
15. На вас ви се пада здравето – късметче, за които мнозина мечтаят. Очаква ви чудна седмица!
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!
- Реклама -

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

Хороскоп за месец МАРТ

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е...

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП за 25 – 31 януари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Интересни случки за едни, нова любов – за други   Овен През следващата седмица може да очаквате интересни случки, що се отнася до вашите работни...

От утре мерките в цялата страна се затягат – здравния министър с нова заповед

С нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов се затягат противоепидемичните мерки на национално ниво. От четвъртък, 29 октомври, до 12 ноември, гимназисти и...

Седмичен хороскоп за 15-21 февруари

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Промени ще завладеят едни, криви сметки ще забележат други   Овен През тази седмица едва ли ще се изправите пред някакви по-сериозни пречки или проблеми....

Дневен хороскоп за 1 март

ДНЕВЕН ХОРОСКОП: Бъдете ЗДРАВИ, РУМЕНИ и ЗАСМЕНИ! Честита Баба Марта!   Овен През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

Станислав on ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ
Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!