Wednesday, April 7, 2021
НачалоПолезноCoVID-191300 души с объркани тестове за Covid-19

1300 души с объркани тестове за Covid-19

Заради лабораторна грешка, над 1300 души се оказаха с объркани тестове за коронавирус във Великобритания.

Тестовете са били проведени между 19 и 23 ноември. Проблем с партида химикали за тестване обаче е довел до недостоверни резултати, посочиха здравните власти. Хората, засегнати от проблема, са били призовани да си направят нови тестове и да продължат да се самоизолират, ако имат симптоми.

Допълнителни 7 млрд. бр. лири (9,31 млрд. д.) обяви Британското правителство за системата за тестване и проследяване на контакти като част от разшитената програма за масово тестване. Системата бе силно критикувана след поредица сериозни проблеми, възникнали след задействането й по-рано тази година и представители на правителството признаха, че тя не работи толкова добре, колкото се е очаквало. През септември например записите за близо 16 000 положителни случая изчезнаха от системата за няколко дни, заради което се забави проследяването на контактите.

Източник: Нова Варна

1 коментар

  1. Продължавайте да си давате и малкото останали пари за фалшивите им тестове, с които само ви лъжат, че и домашен арест си издействате, правейки си “тест за корона вирус”, който 90 % първия път дава положителна проба и заради това трябва да стоите затворени у вас, под домашен арест и след това трябва да дадете още 120 лева за втори тест, и така накрая похарчвате 240 лева, стоите 14 дена под домашен арест, и какъв е смисъла? Лабораториите да печелят, а вие да се самонаказвате…! Кажете НЕ на страха и спрете да вярвате на тази ЛЪЖА, “корона вирус”!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тукХаресайте страницата ни

ПОПУЛЯРНИ НОВИНИ

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ